reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2024

Ja mam przymusowe pobudki po 5 przez córkę 😜
w ogóle podziwiam wszystkie Dziewczyny, które tak sprawnie tutaj odpisują przy dziecku/dzieciach! Ostatnio moja dwulatka ogromnie testuje moją cierpliwosc, która mam wrażenie jest na ciążowym wyczerpaniu 😅 a co dopiero będzie po porodzie 🙈 ale staram się nie narzekać, choć dzisiaj naprawdę słabo się czuję 🤷🏻‍♀️
Młody chodzi do żłobka, ja mam loty kilka razy w tygodniu więc mam sporo czasu 😊

reklama
Czy wy już wszystkie jesteście po pierwszych wizytach? Czy tylko ja stwierdziłam ze zaczekam z ginekologiem jeszcze 2 tygodnie? 🙈
Ja dopiero będę się umawiać, myślę że na przyszły tydzień, bo po cichu liczę że już coś będzie:) teraz jestem 4+1

Z ciekawości - kiedy mówicie rodzicom o ciąży? Jak mi potwierdzą to na bank nie wytrzymam do 12 tygodnia 😅

Ja dopiero będę się umawiać, myślę że na przyszły tydzień, bo po cichu liczę że już coś będzie:) teraz jestem 4+1

Z ciekawości - kiedy mówicie rodzicom o ciąży? Jak mi potwierdzą to na bank nie wytrzymam do 12 tygodnia 😅
Moja mama i siostra już wiedzą, i dwie koleżanki, maz powiedział 3 kolegom. Jego rodzice już nie żyją. My jesteśmy starzy, ja 40, on 48. 🙈

reklama

Ja mam w piątek potwierdzenie i myślę żeby tydzień poczekać jeszcze i powiedzieć, to czy beda wiedzieli czy nie w niczym nie pomoże ani nie zaszkodzi, znam przypadki które powiedziały o ciąży po samym teście ciążowym i było wszystko oki a znam przypadek z którym para czekala do 4 miesiąca a w 5 doszło do tragedii, wiec to bardziej kwestia indywidualna czy czujemy się gotowe powiedzieć czy nie 😊

Do góry