reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2024

Właśnie tak najprawdopodobniej zrobię. W poniedziałek pójdę zobaczyć czy coś rośnie, a wizytę u mojej gin i tak raczej trochę przyspieszę, bo mam na 6.09 a 4 chcieliśmy wyjechać na kilka dni z dziećmi. Spodziewałam się, że pierwsze tygodnie to będzie u mnie totalna masakra..
Sorki, że Wam tak truje 🙄
w zadnym wypadku nie przepraszaj, po to sie tutaj zebralysmy, zeby sie dzielic doswiadczeniami jak i zmartwieniami z osobami, ktore przechodza przez to samo :)

reklama
Ja mam wizytę dopiero za 6 dni...chciałabym żeby to było już dziś, ta nie pewność mnie bardzo męczy. Żeby sobie poprawić nastrój i przekonać że wszystko będzie do rzęs kupiłam kropeczce ręczniczek kąpielowy bo akurat rzucił mi się w oczy w Lidlu 😁
Na wicie gniazda jeszcze przyjdzie czas ale taki jeden miły zakup nie zaszkodzi.

Życzę wam wszystkim i sobie spokoju w tych pierwszych tygodniach 💜
IMG_20230811_124204.jpg

reklama
Do góry