Co robiłaś za badania? Ja zaraz jadę na betę. Znow się dzis słabiej czuje, mlodszy wrzeszczy od rana, ho jest zły i się drze na cały regulator, umieram.Dzien dobry dziewczyny miłego dnia wszystkim! U nas tort dowieziony, ja już po pobraniu i czekam z niecierpliwością na wyniki. Chyba dzisiaj zadzwonię umówić się na wizytę
reklama
Kedia
Aktywna w BB
Dzien dobry dziewczyny miłego dnia wszystkim! U nas tort dowieziony, ja już po pobraniu i czekam z niecierpliwością na wyniki. Chyba dzisiaj zadzwonię umówić się na wizytę
Ja też dziś po pobraniu, beta i progesteron, zobaczymy
Miłego dnia wszystkim
Majorkaaaa
Fanka BB :)
Ja w poprzedniej ciąży czytałam, że mdłości ok 7 tygodnia i dokładnie tak mi się zaczęły wcześniej nic poza bólem podbrzusza od czasu do czasu i przeszywającym uczuciem zimna, a że był grudzień to było wesołotez tak mysle, ze w ciagu nastepnych tygodni to dopiero objawy sie pozaczynaja
Tralalala25
mega ciekawa jestem czy jesli ta ciaza sie utrzyma to czy bede ja przechodzic tak jak pierwsza, bo tamta mimo troche upierdliwej cukrzycy byla bardzo laskawa objawowo dla mnieJa w poprzedniej ciąży czytałam, że mdłości ok 7 tygodnia i dokładnie tak mi się zaczęły wcześniej nic poza bólem podbrzusza od czasu do czasu i przeszywającym uczuciem zimna, a że był grudzień to było wesoło
Majorkaaaa
Trzymam mocno kciuki żeby tak moja poza cukrzycą i tymi porannymi wymiotami też była łaskawa, zwłaszcza wagowo, bo nie przytyłam ani kgmega ciekawa jestem czy jesli ta ciaza sie utrzyma to czy bede ja przechodzic tak jak pierwsza, bo tamta mimo troche upierdliwej cukrzycy byla bardzo laskawa objawowo dla mnie
Tralalala25
powiem Ci, ze jesli ma wyjsc z tego zdrowe dziecko to moge spedzic cale 9 miesiecy nad muszlaTrzymam mocno kciuki żeby tak moja poza cukrzycą i tymi porannymi wymiotami też była łaskawa, zwłaszcza wagowo, bo nie przytyłam ani kg
Majorkaaaa
W sumie ale to byłby hardkorpowiem Ci, ze jesli ma wyjsc z tego zdrowe dziecko to moge spedzic cale 9 miesiecy nad muszla
Będzie_dobrze
A czytałaś kiedy mijają? Ja 6+4 i właśnie w pracy walczę o przetrwanieJa w poprzedniej ciąży czytałam, że mdłości ok 7 tygodnia i dokładnie tak mi się zaczęły wcześniej nic poza bólem podbrzusza od czasu do czasu i przeszywającym uczuciem zimna, a że był grudzień to było wesoło
powerpuff
Moderator
Tylko beteCo robiłaś za badania? Ja zaraz jadę na betę. Znow się dzis słabiej czuje, mlodszy wrzeszczy od rana, ho jest zły i się drze na cały regulator, umieram.
Dzisiaj 5+3 i wynik to 2394.4, wzrost o 129.4% skończę prasowanie i dzwonie umówić się na wizytę
reklama
Majorkaaaa
Nie pamiętam było kilka dni spokoju a potem uderzenie i tak rano męczyły dłuuuuuugo, w dzień było ok, wieczorem też, mogłam normalnie leżeć na plecach i nicA czytałaś kiedy mijają? Ja 6+4 i właśnie w pracy walczę o przetrwanie