Majorkaaaa
Fanka BB :)
Tak się zastanawiam... czy tylko ja nie robię bety?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Koleżanka tak miala. Skutecznie zniechęciła się do drugiego dziecka, wiec nie polecam.powiem Ci, ze jesli ma wyjsc z tego zdrowe dziecko to moge spedzic cale 9 miesiecy nad muszla
Ja tez nie chciałam, to mnie ginka wyslala, profilaktycznie. właśnie pobrałam druga, wieczorem będą wyniki.Tak się zastanawiam... czy tylko ja nie robię bety?
A kiedy się zaczęły?A czytałaś kiedy mijają? Ja 6+4 i właśnie w pracy walczę o przetrwanie
Hahah możliwe ja robiłam dwa razyTak się zastanawiam... czy tylko ja nie robię bety?
na chwile obecna marze o jednym zdrowym, wiec nie przeraza mnie toKoleżanka tak miala. Skutecznie zniechęciła się do drugiego dziecka, wiec nie polecam.
W pierwszej ciąży tez nie robiłam. Teraz mi coś mówiło żeby zrobić, bo testy wyszły mi pozytywne późno w porównaniu do tych z pierwszej ciąży i kreski były słabiutkie.Tak się zastanawiam... czy tylko ja nie robię bety?
Ja może bym zrobiła, gdybym miała bliżej labo. Ale poczekam do wizyty, nie mam na nic wpływu Się tylko skusiłam na porównanie testów z poprzedniej i tej, wtedy robiłam 5 dni po terminie a teraz w dniu spodziewanej @ i mam wrażenie, że obecne są ciut ciemniejszeW pierwszej ciąży tez nie robiłam. Teraz mi coś mówiło żeby zrobić, bo testy wyszły mi pozytywne późno w porównaniu do tych z pierwszej ciąży i kreski były słabiutkie.
Jeśli nie masz powodów do zmartwień nic Cię nie niepokoi to chyba nie ma potrzeby robić tego badania.Ja może bym zrobiła, gdybym miała bliżej labo. Ale poczekam do wizyty, nie mam na nic wpływu Się tylko skusiłam na porównanie testów z poprzedniej i tej, wtedy robiłam 5 dni po terminie a teraz w dniu spodziewanej @ i mam wrażenie, że obecne są ciut ciemniejsze