Czescjaksiemasz
Fanka BB :)
Mamadha premium+Dziewczyny jakie witaminy bierzecie?
Ja bralam pregna start pozniej pueria uno, teraz mam jeszcze femibion planowanie Musze zamowic kolejne
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mamadha premium+Dziewczyny jakie witaminy bierzecie?
Ja bralam pregna start pozniej pueria uno, teraz mam jeszcze femibion planowanie Musze zamowic kolejne
W którym jesteś tygodniu?Zapisałam się na wizytę
4+2, zapisałam się na 29.08 to będzie 7+0W którym jesteś tygodniu?
To jesteśmy podobnie terminowo, ja 4+3 ale wizytę mam w przyszłą środę bo już mnie nosi4+2, zapisałam się na 29.08 to będzie 7+0
Ja U mnie też jest ciężko, mam typowo umysłową pracę i ogromny problem ze skupieniem sięSą tu jakieś pracujące mamy? Jak sobie radzicie w pracy na początku ciąży? Ja jestem zamulona jak polna droga po ulewie, nic mi się nie chce (wczoraj wieczorem miałam mały przypływ energii ale spożytkowałem go na zrobienie frytek z cukinii). Wiem, że nie będzie tak ciągle ale jednak mam taką pracę która wymaga trochę produktywności
Pracuję i mam w planie jak najdłużej Póki co nic mi nie dokucza, więc spoko w pierwszej ciąży codziennie rano przy myciu zębów było (praktycznie do końca 6 miesiąca), ale tylko kiedy wstawałam rano, w weekend nic z tych rzeczySą tu jakieś pracujące mamy? Jak sobie radzicie w pracy na początku ciąży? Ja jestem zamulona jak polna droga po ulewie, nic mi się nie chce (wczoraj wieczorem miałam mały przypływ energii ale spożytkowałem go na zrobienie frytek z cukinii). Wiem, że nie będzie tak ciągle ale jednak mam taką pracę która wymaga trochę produktywności
Hehe dobre, ja mam odruch wymiotny od mycia zębów z tylu, do tego mam przytkany śluzówki i nos się nie oczyszcza, a wszystko ścieka mi do gardła i rano pluje jak stary palacz, obrzydlistwo. na szczęście nie mam mdłości i wymiotów, to by był gwozdz do trumny.Pracuję i mam w planie jak najdłużej Póki co nic mi nie dokucza, więc spoko w pierwszej ciąży codziennie rano przy myciu zębów było (praktycznie do końca 6 miesiąca), ale tylko kiedy wstawałam rano, w weekend nic z tych rzeczy
Ja U mnie też jest ciężko, mam typowo umysłową pracę i ogromny problem ze skupieniem się
Dodatkowo mam małe dziecko, które nadal nie przesypia nocy. Często walczę ze sobą żeby oczy utrzymać otwarte
Pracuję i mam w planie jak najdłużej Póki co nic mi nie dokucza, więc spoko w pierwszej ciąży codziennie rano przy myciu zębów było (praktycznie do końca 6 miesiąca), ale tylko kiedy wstawałam rano, w weekend nic z tych rzeczy
ja mam o tyle szczęście na razie , że pracuję z domu i obecnie mam przestój w projekcie, więc mogę na spokojnie odpoczywać, bo czuję się codziennie tak zmęczona jakbym w ogóle nie spałaSą tu jakieś pracujące mamy? Jak sobie radzicie w pracy na początku ciąży? Ja jestem zamulona jak polna droga po ulewie, nic mi się nie chce (wczoraj wieczorem miałam mały przypływ energii ale spożytkowałem go na zrobienie frytek z cukinii). Wiem, że nie będzie tak ciągle ale jednak mam taką pracę która wymaga trochę produktywności