powerpuff
Moderator
Znam to! Mnie dzieci budzą punkt 6, zwłaszcza młodszy to ranny ptaszek pomijam ze do dnia dzisiejszego mimo swoich dwóch lat namiętnie pije mleko w nocy i nic nie jest w stanie go oszukać... podgrzewacz do mleka który kupilam 2 lata temu jeszcze nie przeszedł na zasłużona emeryturę, a mnie już brakuje pomysłów co z tym fantem zrobić.U mnie też dwójka brzdąców. 5 latka i 14 miesięczna córka. Bajki też muszą czasami wlecieć jak potrzebuję przymknąć oko, młoda wstaje przed 6 ostatnio, starsza max o 7.30 a z mężem lubimy czasami posiedzieć razem do późna. Bo małż pracuje cały dzień, wraca po 20 to młodsza już śpi, a starsza je z nami kolację i do spania. Czasami zastanawiam się jak to ogarnę z trójką, ale dzieci na szczęście mam w miarę grzeczne. Starsza się robi już niedobra, pyskuje i uważa, że wszystko jej się należy, ale cóż chyba taki wiek. U nas w domu często leci muzyka, bo młoda uwielbia tańcować a starsza ma ADHD i nie wysiedzi w miejscu.
Ja dzisiaj miałam koszmarne zawroty głowy, takie, że przez chwilę nic nie widziałam. Pierwszy raz mi się to zdarzyło. a poza tym i okresową sennością nie mam objawów. Piersi normalne, mdłości brak, nawet brzuch już nie boli, ale pewnie zacznie jutro albo pojutrze, bo te bóle się pojawiają jednego dnia, wracają drugiego.
Z tym, że nie czuję się w ciąży za bardzo. Z każdym dzieckiem dopóki nie czułam ruchów nie czułam się w ciąży czekam niecierpliwie do czwartku. W środę sprawdzę czy beta urosła..
Co do Twojego samopoczucia - doskonale Cie rozumiem! Ja w obydwu ciążach względnie bezpiecznie czułam się po przekroczeniu drugiego trymestru