reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2024

i potwierdził to że jedzenie nam naturalnie fermentuje w jelitach i często ma większe stężenie. Więc bez obaw dziewczyny. Strzelamy korkami! W końcu weekend 🫣 ja dziś mam wolną chatę mąż jedzie do Katowic na jakiś koncert hiphopowy. 😂 wraca jutro więc ja dziś ogarniam dom, później na basen, może jacuzii jak pogoda w ogrodzie pozwoli, oliweczki i szampan. Wogóle mam straszną fazę na oliwki 😍 jem słoikami.
A wczoraj mąż mi zrobił prezent i kupił mi kubek i zapach do auta 😂😂😂 Jestem zakochana.
świetny kubeczek 😍

reklama
Z tym piwem bezalkoholowym, to ostatnio coś mi wyskoczyło żeby też uważać w ciąży, bo ma dużo chmielu, który nie jest wskazany, na laktację super działa 😅 ja nie lubię żadnego alko, więc mam problem z głowy 🤣 jestem tu nowa i nie piję od poprzedniej ciąży, czyli od 3 lat 🤪

Z tym piwem bezalkoholowym, to ostatnio coś mi wyskoczyło żeby też uważać w ciąży, bo ma dużo chmielu, który nie jest wskazany, na laktację super działa 😅 ja nie lubię żadnego alko, więc mam problem z głowy 🤣 jestem tu nowa i nie piję od poprzedniej ciąży, czyli od 3 lat 🤪
Ale są też zerówki bez chmielu ;) też mi gdzieś to wpadło z tym chmielem więc zrobiłam research 😆 ja też mało pije... wódki i wina nie znoszę, czasem jedno piwo wypiję (jak idziemy do knajpy gdzie mają moje ulubione czeskie to trochę więcej 🤣) czasem whisky wypije i to w sumie tyle

Melduje się po wizycie! 10t 4d, gość w brzuchu ma 3,74 wiec spokojnie w poniedziałek mogę robić Sanco. Miałam turbo złe przeczucia przed wizyta a człowieczek robił mini fikołki 🤩 to pewnie dobrze że widać było kość nosową juz ale poprzednio tez była wiec zaczęłam się teraz zamartwiać czy to nie „taka moja uroda” ze niezależnie czy będzie wada czy nie to kość nosowa zawsze będzie.
Strasznie to ciężkie wszystko :(
Gin mówi ze jak w pon zrobię Sanco to wynik powinien być w piątek koło 12…

Melduje się po wizycie! 10t 4d, gość w brzuchu ma 3,74 wiec spokojnie w poniedziałek mogę robić Sanco. Miałam turbo złe przeczucia przed wizyta a człowieczek robił mini fikołki 🤩 to pewnie dobrze że widać było kość nosową juz ale poprzednio tez była wiec zaczęłam się teraz zamartwiać czy to nie „taka moja uroda” ze niezależnie czy będzie wada czy nie to kość nosowa zawsze będzie.
kochana to moze razem dostaniemy wyniki. Mój też miał w czwartek prawie 4 więc nifty. U mnie też widać kość nosowa ale będę czekała na wynik jak na szpilkach. Ale my ostatnio mieliśmy inne wady więc ZD to nie jest jedyne czego się boje ze będzie.

Ja wina 0 odkryłam dopiero przy karmieniu, wcześniej mnie to śmieszyło 🤣 Wypiłam lampkę zwykłego wiosną i jakieś cierpkie było, chociaż półsłodkie 🤪 Normalne smakowe piwo wypiłam tydzień przed owu, po tyrce w sklepie i mnie rozłożyło 🤣 Ostatnie co piłam to lapmka mojego wina, ale z myślą "a co jeśli się zagnieżdża?"

super, że już możecie Sanco robić 😍

reklama
Boże jak ja się czuje dziś. Myślałam ze to jeszcze po tej jelitowce ale chyba to już po prostu objawy ciążowe ;(
Mam niskie ciśnienie, kręci mi się w głowie, jeszcze nie wyszłam z piżamy a już taka godzina. Dramat. I ciagle mnie mdli.

Do góry