Stokrotkaaaa
Fanka BB :)
Czy przed pobraniem krwi nie powinnam robić sobie zastrzyku z neoparin, czy to nie ma znaczenia?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja do lekarzy nie jestem przekonana, bylam juz u dwoch roznych w luxmedzie i nie jestem zadowolona, a moja gin prowadzaca zdobyla juz moje zaufanie, wiec to jej badanie bede taktowac, nazwijmy to, powaznieDokładnie medicover ma taki mocno średni sprzęt, tylko żeby zobaczyć jak bije serce maluszkowi, ale widziałam ze wprowadzili sobie do oferty usg prenatalne i nawet mam w pakiecie ale jakos nie jestem przekonana.
super! Najważniejsze żeby mieć zaufanie do swojego lekarza
ojej przykro mi ale tak bez objawow żadnych ? Dowiedziałaś się po prostu na badaniu?Poszłam prywatnie. Brak tętna, skierowanie na rano szpital na wywołanie
Bardzo mi przykro. Wiem co czujesz.Poszłam prywatnie. Brak tętna, skierowanie na rano szpital na wywołanie
Tak strasznie mi przykro (( jejkuPoszłam prywatnie. Brak tętna, skierowanie na rano szpital na wywołanie
Ja dzisiaj praktycznie nic nie zjadłam poza sorbetem gruszkowym i odrobiną chleba z masłem najgorsze jest to ze cokolwiek chce zjesc lub wypic to od razu mam odruch wymiotny mąż mi teraz zrobił sok wyciskany z jabłek i pomarańczy - na razie jeszcze się trzymam..Niby od 4 już nie wymiotuje i nie mam biegunki ale ciagle czuje się tak słabo, mdli mnie strasznie, kręci mi się w głowie. Myślicie ze to normalne ze tak się zle czuje jeszcze ? Może macie jakieś sposoby żeby sobie jakoś pomoc ?
Po seksie dziś miałam śluz zabarwiony z krwią i spanikowałamojej przykro mi ale tak bez objawow żadnych ? Dowiedziałaś się po prostu na badaniu?
przytulam Cię mocno, wiem co czujesz kochana, duży siły. Masz moje wsparcie, ciepło o Tobie mysle, pisz kiedy zechceszPoszłam prywatnie. Brak tętna, skierowanie na rano szpital na wywołanie
napewno wciąż odczuwasz skutki odwodnienia. Jakie elektrolity wypiłaś i w jakiej ilości dziś?Niby od 4 już nie wymiotuje i nie mam biegunki ale ciagle czuje się tak słabo, mdli mnie strasznie, kręci mi się w głowie. Myślicie ze to normalne ze tak się zle czuje jeszcze ? Może macie jakieś sposoby żeby sobie jakoś pomoc ?