reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2024

Poczekaj, jeszcze się rozkręci 😅 mój młody średnio raz w tygodniu zalicza głową o podłogę... ale w domu niestety już też rozciął czoło, ja mowie ze tylko czekam aż bez zębów wróci 🤦‍♀️

Mnie teraz zeżre ciekawosc jaka plec ma Twoja dzidzia :D jestem strasznie niecierpliwa 😅
wogóle niezły lekarz który wyrokuje już na 90 proc płeć w 11 tyg 😀😀

reklama
Ja w poprzedniej ciazy trafiłam na lekarkę która już w 8 tygodniu mi przewidziała plec dziecka 😅 i skubana się nie pomyliła, więc myślę że śmiało mogłaby spróbować zagrać w totolotka :D
wow. Mój też ostatnio próbował w 9 tyg. Zdziwiłam się że wogóle zaczął próbować. Ale nie było szans ☺️

Poczekaj, jeszcze się rozkręci 😅 mój młody średnio raz w tygodniu zalicza głową o podłogę... ale w domu niestety już też rozciął czoło, ja mowie ze tylko czekam aż bez zębów wróci 🤦‍♀️
No nie wątpię, że się rozkręci 🤣 chociaż po wyjściu była markotna, u dziadków chciała zjeść, jak dostała to już nie, potem poszłyśmy po lody to w domu szybko chciala, liznęła i resztę musiałam zjeść... Teraz się trochę ożywiła 🙂

No nie wątpię, że się rozkręci 🤣 chociaż po wyjściu była markotna, u dziadków chciała zjeść, jak dostała to już nie, potem poszłyśmy po lody to w domu szybko chciala, liznęła i resztę musiałam zjeść... Teraz się trochę ożywiła 🙂
Początki zawsze najgorsze. To jest jej pierwszy pierwszy dzień, czy już wcześniej chodziła?

reklama
u mnie zasugerowali żeby zrobić badanie z krwi 2 dni przed usg, bo wtedy od razu będę miała opis a tak trzeba byłoby czekać na wyniki krwi…
Na 100% trzeba zrobić kilka dni wcześniej te testy tak żeby połączyć je z wynikiem usg :)
Ja po dzisiejszym dniu gdzie mdłości męczą mnie okropnie coraz bardziej myśle ze będzie babygirl 🤣 jak to się szybko zmienia 🤭

Do góry