Rudaaa90
Aktywna w BB
Ok 30 min. Zanim wszystko sprawdził. Pomierzyłsuper. Jak długo trwały prenatalne? Doktor ma certyfikat?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ok 30 min. Zanim wszystko sprawdził. Pomierzyłsuper. Jak długo trwały prenatalne? Doktor ma certyfikat?
Mega się cieszę. Zeszlo ze mnie ciśnienie i zaczynam się cieszyć tym faktemale cudowne wiesci i jaki duży już dzidziuś i odrazu badania super
No nie dziwie sięMega się cieszę. Zeszlo ze mnie ciśnienie i zaczynam się cieszyć tym faktem
Super że się udało! a robiłaś już do tego test pappa i beta hcg?Ok 30 min. Zanim wszystko sprawdził. Pomierzył
No bóle są spore przy tym niestety, ale na szczęście już jutro szpital i będzie wszystko za Tobą. Staraj sie chodzić mimo bólu szybciej wyleci. Pamietaj ze najgorzej boli gdy sie tam zatrzymuje, mimo ze leci to jakiś zastój moze byc i tu Ruch jest pomocnyUpdate, żałuję, że nie dotrwałam do łyżeczkowania. Jestem po 2 ketonalach (czyli razem 100 mg), a czuje, jakby mi mialo szyjkę rozerwać, rano był jeden taki atak, po nim wyszlo sporo skrzepów i wylało się wiadro krwi, a teraz druga runda. Mam nadzieję, że wszytko już wylezie, bo się przekręcę do rana. O 8 tak czy inaczej mam się stawić w szpitalu, bo trzeba to skontrolować.
właśnie. Mnie powiedzieli że będą pobierać krew od razu przy badaniu. To chyba ok?Super że się udało! a robiłaś już do tego test pappa i beta hcg?
Pewnie się mocno pęcherzyk trzyma. Ból jest koszmarny, takie palenie w środku i parcie, i jakby ktoś włożył balon do macicy i go nadmuchiwal i chciał ja rozerwać.No bóle są spore przy tym niestety, ale na szczęście już jutro szpital i będzie wszystko za Tobą. Staraj sie chodzić mimo bólu szybciej wyleci. Pamietaj ze najgorzej boli gdy sie tam zatrzymuje, mimo ze leci to jakiś zastój moze byc i tu Ruch jest pomocny
Poczekaj, jeszcze się rozkręci mój młody średnio raz w tygodniu zalicza głową o podłogę... ale w domu niestety już też rozciął czoło, ja mowie ze tylko czekam aż bez zębów wróciDzień dobry! U nas dziś pierwszy dzień w żłobku, już mały wypadek, bo rzuciła się na leżak i trafiła czołem na rurkę... Ok godzinę temu ciocie powiedziały, że mogę ją zostawić, więc posłuchałam i wpadłam zjesc drugie śniadanie i przygotować jej wyprawkę, zaraz zejdę po paczkę i wstawię jej pranie
Miłego poniedziałku!
Mnie teraz zeżre ciekawosc jaka plec ma Twoja dzidzia jestem strasznie niecierpliwaDziewczyny jestem po. Maluch ma się dobrze. Dziś 11+3
Lekarz zrobił od razu prenatalne w cenie wizyty. Wszystko dobrze. Jak się cieszę. Na 90 % określił płeć. Ale to zdradzę wam za miesiąc. Maluch poniżej