reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2024

reklama
Ja startowałam z 4230 to nie chce wiedzieć co może być teraz 🫨
Kochana, jesteś moją bohaterką!
Dzień dobry w sobote, wczoraj miałam mega smutny humor wiec moje przyjaciółki wyciągnęły mnie na miasto i skończyłyśmy .. dzisiaj 💁🏻‍♀️ muszę się jakoś przestawić psychicznie że może w końcu się uda..
Ten czas do Sanco dłuży mi się i stresuje się bardzo.
Za to dziewczyny zgodnie stwierdziły że będzie chłopak bo mam mega Beauty glow 🤭
Dostałam tez wyniki tsh - 0.42 😍 bez euthyroxu. Moja gin napisała mi ze nie dowierza bo poprzednio to tsh mi skakało jak szalone.
Wierze ze to dobry znak 🥹❤️
Pięknej soboty!

Dzień dobry! My po śniadaniu, zaraz ogarniamy małą i jedziemy na wykopki 🤣 Nie wiem czy będę zbierać czy ganiać za młodą...
Wczorajsza wycieczka osłabiła mnie do wieczora, ledwo wstałam żeby się umyć 🤣

Ja też się witam. Weekend poświęcam w 100 procentach dzieciom, właśnie skończyliśmy kolorowac i ozdabiać tęczę, a teraz będziemy łowić rekiny z pepco :D pięknego dnia dziewczyny:)

Dziś lekarka przepisała mi zastrzyki neoparin, że względu na wcześniejsze poronienia, czy któraś z Was bierze bądź brała w ciąży? Pierwszy raz będę musiała zrobić sobie zastrzyk i trochę się obawiam. Neoparin mam brać na wieczór, ale mam też zażywać acard i nie dopytałam o jakiej porze, może macie jakieś podobne zalecenia co do leków?
ja biorę od pozytywnego testu do końca. Dziwne bo neoparin bierze się rano a acard wieczorem. Zweryfikuj ☺️

Kochana, jesteś moją bohaterką!
Dzień dobry w sobote, wczoraj miałam mega smutny humor wiec moje przyjaciółki wyciągnęły mnie na miasto i skończyłyśmy .. dzisiaj 💁🏻‍♀️ muszę się jakoś przestawić psychicznie że może w końcu się uda..
Ten czas do Sanco dłuży mi się i stresuje się bardzo.
Za to dziewczyny zgodnie stwierdziły że będzie chłopak bo mam mega Beauty glow 🤭
Dostałam tez wyniki tsh - 0.42 😍 bez euthyroxu. Moja gin napisała mi ze nie dowierza bo poprzednio to tsh mi skakało jak szalone.
Wierze ze to dobry znak 🥹❤️
Pięknej soboty!
kochana będzie dobrze. Ja też się stresuje tym nifty.

Ja chyba też mam ciążowy glow bo chłopy mnie.podrywaja 🤣

A tak serio w ostatniej ciąży też dobrze wyglądałam, skóra jak pupa niemowlaka i później po poronieniu okazało się że chłopak.

Ja strasznie liczę na dziewuchę ale pewnie nic z tego 🫣

reklama
Do góry