Mimi94
Fanka BB :)
na szczęście już skończyłam brać wyznaczona ilośćneoparin miewa właśnie takie igły trochę ale Clexane ma super i ostatnio tez są cieńsze niż były kiedys
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
na szczęście już skończyłam brać wyznaczona ilośćneoparin miewa właśnie takie igły trochę ale Clexane ma super i ostatnio tez są cieńsze niż były kiedys
rozumiem. Ja muszę cały czasna szczęście już skończyłam brać wyznaczona ilość
Ja startowałam z 4230 to nie chce wiedzieć co może być terazPoruszałam już kiedyś ten temat. Pisałam że mam nadzieję że ta Reguła się u mnie nie sprawdzi, corka 3790 a syn 4060
Tak, ale moim dzieciom nie spieszyło się na świat i obydwa porody były wywoływane.rodziłaś naturalnie?
Trzymajmy się wersji ze to się u nas nie sprawdziJa startowałam z 4230 to nie chce wiedzieć co może być teraz
Kochana, jesteś moją bohaterką!Ja startowałam z 4230 to nie chce wiedzieć co może być teraz
ja biorę od pozytywnego testu do końca. Dziwne bo neoparin bierze się rano a acard wieczorem. ZweryfikujDziś lekarka przepisała mi zastrzyki neoparin, że względu na wcześniejsze poronienia, czy któraś z Was bierze bądź brała w ciąży? Pierwszy raz będę musiała zrobić sobie zastrzyk i trochę się obawiam. Neoparin mam brać na wieczór, ale mam też zażywać acard i nie dopytałam o jakiej porze, może macie jakieś podobne zalecenia co do leków?
kochana będzie dobrze. Ja też się stresuje tym nifty.Kochana, jesteś moją bohaterką!
Dzień dobry w sobote, wczoraj miałam mega smutny humor wiec moje przyjaciółki wyciągnęły mnie na miasto i skończyłyśmy .. dzisiaj muszę się jakoś przestawić psychicznie że może w końcu się uda..
Ten czas do Sanco dłuży mi się i stresuje się bardzo.
Za to dziewczyny zgodnie stwierdziły że będzie chłopak bo mam mega Beauty glow
Dostałam tez wyniki tsh - 0.42 bez euthyroxu. Moja gin napisała mi ze nie dowierza bo poprzednio to tsh mi skakało jak szalone.
Wierze ze to dobry znak
Pięknej soboty!
Tak, zapytam. Dziękujęja biorę od pozytywnego testu do końca. Dziwne bo neoparin bierze się rano a acard wieczorem. Zweryfikuj