reklama
Dziwne, mi zrobiła USG i kartę ciąży założyła od razu.Ja właśnie jestem po lekarzu, karty ciąży nadal mi nie założyła bo nie jest pewna czy ciąża rozwija się prawidłowo.
Mam dosyć tej kobiety na jutro prywatnie się zapisałam
Ona wcześniej nie miała w gabinecie usg tylko dawała skierowanie do kogoś innego, więc wiadomo że może się nie znaćDziwne, mi zrobiła USG i kartę ciąży założyła od razu.
Tralalala25
Fanka BB :)
u mojej gin karta ciazy jest zakladana jakos po pierwszych prenatalnych, a w luxmedzie juz ze 2-3 tyg temu mialam zalozona (zalezalo mi tylko dlatego, zeby badania robic)Dziwne, mi zrobiła USG i kartę ciąży założyła od razu.
Będzie_dobrze
Moja lekarz za każdym razem zakłada kartę ciąży już na pierwszej wizycie. Teraz byłam w 5+3, nie było jeszcze akcji serca, był jedynie cień zarodka jak to ujęła nie rozumiem dlaczego tak z tym zwlekają, przecież ta karta ciąży, to uprawnienia dla ciężarnej, wczoraj dzięki niej umówiłam się na bardzo szybką wizytę do laryngologa jak ciąża się nie rozwinie, to karta straci moc i tyle
Marta_322332
No ja teraz przed prenatatlnymi będe miała zakładana dopiero a byłam u lekarza już dwa razy więc widocznie nie ma pośpiechu w tym.u mojej gin karta ciazy jest zakladana jakos po pierwszych prenatalnych, a w luxmedzie juz ze 2-3 tyg temu mialam zalozona (zalezalo mi tylko dlatego, zeby badania robic)
Tralalala25
ale czy karta ciazy jest konieczna dla uprawnien? Mysle, ze jak pokazesz dokumentacje z wizyty u ginekologa, gdzie bedzie stwierdzone ze jest zarodek itd to to bedzie mialo ten sam efektMoja lekarz za każdym razem zakłada kartę ciąży już na pierwszej wizycie. Teraz byłam w 5+3, nie było jeszcze akcji serca, był jedynie cień zarodka jak to ujęła nie rozumiem dlaczego tak z tym zwlekają, przecież ta karta ciąży, to uprawnienia dla ciężarnej, wczoraj dzięki niej umówiłam się na bardzo szybką wizytę do laryngologa jak ciąża się nie rozwinie, to karta straci moc i tyle
Majorkaaaa
Mi też doktorek nie założył, dopiero na drugiej wizycie. Tak samo w pierwszej ciąży Dostałam tylko fotkę. A, a jak sprawdzałam swoje ikp to wizyta już była wpisana z kodem O26.Dziwne, mi zrobiła USG i kartę ciąży założyła od razu.
Xkarolina31
Aktywna w BB
Dziewczyny a coś przytylyscie, trochę sie martwię bo 9 tydzień a waga w sumie stoi, brzuch bardziej wydety ciężko go wciągnąć i trochę sie martwie czy oby na pewno wszystko ok a usg za 2 tygodnie dopiero
reklama
Czescjaksiemasz
Ja schudłam w pierwszej ciąży schudłam 3kg, zaczęłam tyc dopiero po 20 TC także luzikDziewczyny a coś przytylyscie, trochę sie martwię bo 9 tydzień a waga w sumie stoi, brzuch bardziej wydety ciężko go wciągnąć i trochę sie martwie czy oby na pewno wszystko ok a usg za 2 tygodnie dopiero