reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2024

Dziewczyny a coś przytylyscie, trochę sie martwię bo 9 tydzień a waga w sumie stoi, brzuch bardziej wydety ciężko go wciągnąć i trochę sie martwie czy oby na pewno wszystko ok a usg za 2 tygodnie dopiero 😐
ja mam z 1kg mniej niz na poczatku ciazy, ale jeansy juz sie ciezko dopinaja, nie wiem jak to dziala 😂😂

reklama
Dziewczyny a coś przytylyscie, trochę sie martwię bo 9 tydzień a waga w sumie stoi, brzuch bardziej wydety ciężko go wciągnąć i trochę sie martwie czy oby na pewno wszystko ok a usg za 2 tygodnie dopiero 😐
ja jestem w 10 tyg. i póki co waga stoi. Dół brzucha mam bardziej zaokrąglony i pasek w spodniach zapinam na wcześniejszą dziurkę. Nie wiem czy tak powinno być- usg dopiero 22.09

Ja póki co na małym minusie. W pierwszej ciąży do szpitala szłam z -1kg, po porodzie wróciłam z -6kg...

ja mam z 1kg mniej niz na poczatku ciazy, ale jeansy juz sie ciezko dopinaja, nie wiem jak to dziala 😂😂
Haha no ja w spodenkach z gumką mam spoko, w piątek włożyłam normalne spodnie i po 16 z chęcią wskoczyłam w dres 🤣 aż K. się lekko zdziwił 🤣 niedługo chyba ktoś będzie szukał na strychu ciążowych spodni 🤣

Haha no ja w spodenkach z gumką mam spoko, w piątek włożyłam normalne spodnie i po 16 z chęcią wskoczyłam w dres 🤣 aż K. się lekko zdziwił 🤣 niedługo chyba ktoś będzie szukał na strychu ciążowych spodni 🤣
ja na wakacje nawet nie zabieram jeansow teraz xd tylko spodenki na gumke i sukienki 😂😂 jak wroce to bede musiala isc pewnie na zakupy 😂

ja na wakacje nawet nie zabieram jeansow teraz xd tylko spodenki na gumke i sukienki 😂😂 jak wroce to bede musiala isc pewnie na zakupy 😂
Na bank 😀 ja już na shein obczaiłam leginsy na chodzenie w domu i jakieś bluzki, chociaż pewnie ciągle będę chodzić w "codziennych" tak jak wtedy 🤣 ale później bezkarnie coś bardziej przylegającego można włożyć 🤣

reklama
Ja dziś na wyniki krwi pojechałam. Na część udało mi się załatwić skierowanie od rodzinnego. Reszta płatnie. Mam lux med ale tu gdzie mieszkam nie ma zadnej palcówki realizującej usługi. Jak wróciłam to mega duże śniadanie wleciało 😅 jadła bym wszystko, mój pies przy tym skorzystał 😁
ja jutro muszę w końcu wybrać się na pobranie, odwlekalam to ciągle 😅

Do góry