reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2024

reklama
przyrostu nie badałam ale tydzień temu w czwartek miałam 3500 ponad zgodnie z usg i tygodniem ciąży
no właśnie, a ponoc bety przy bliźniakach są bardzo wysokie. Ciekawe, czy jest tam drugi, czy się nie rozwinął, czy to cokolwiek innego, a może to być maly krwiak? Choc on nie ma takiego regularnego kształtu, jak pęcherzyk. 🤔 masz tylozgiecie? Bo ja tak i też guzik widać u mnie w tej ciąży, ale w poprzednich było widac idealnie, a teraz nic.

Dziewczyny jestem po wizycie.
I w pęcherzyku jest pęcherzyk zoltkowy i zarodek, jeszcze za wcześniej na akcje serca ale jest coś jeszcze nad tym pęcherzykiem coś co wyglada jak drugi pęcherzyk ciążowy ale lekarz kazał mi przyjść za tydzień i stwierdził ze jestem pacjentka o utrudnionej echogenicznosci , w sensie ze słabo widać. Teraz jestem jeszcze bardziej zestresowana bo jest podejrzenie ciąży bliźniaczej (nie wiem co innego to może być ) jakiś torbiel czy coś takiego? Czy to możliwe , może któraś z Was miała podobnie ?
A, który masz tydzień? Ja mam torbiel, ale to moja ginekolog jasno określiła

no właśnie, a ponoc bety przy bliźniakach są bardzo wysokie. Ciekawe, czy jest tam drugi, czy się nie rozwinął, czy to cokolwiek innego, a może to być maly krwiak? Choc on nie ma takiego regularnego kształtu, jak pęcherzyk. 🤔 masz tylozgiecie? Bo ja tak i też guzik widać u mnie w tej ciąży, ale w poprzednich było widac idealnie, a teraz nic.
nic wcześniej mi nikt nie mówił o tylozgieciu i w pierwszej ciąży bez problemu było wszystko widać

Ogólnie jestem załamana. Bliźniaki to dla mnie straszna wiadomość, chyba gorsza niż puste jajo.

reklama
Do góry