ja najpierw lecę na wizytę do ginki, potwierdzić, że ciaza żywa, a potem do labo, wolałabym nie wywalić 2000 zł, gdyby się miało okazać, że ciaza się zatrzymała.ja też 10+1 będę stała pod labo rano żeby zrobić nifty albo sanco
reklama
Marta_322332
Fanka BB :)
a to wiadomo. Uwierz mi że ja nawet pisząc że 10+1 raczej nie wierzę że wytrwam do tego momentuja najpierw lecę na wizytę do ginki, potwierdzić, że ciaza żywa, a potem do labo, wolałabym nie wywalić 2000 zł, gdyby się miało okazać, że ciaza się zatrzymała.
Ariszka
Ja na pewno będę robić, z racji wieku. Podejrzewam, że Pappa wyjdzie tragicznie, w związku z czym zaproponują mi amnio, na to się nie zgodzę, więc pozostaje nifty. Wydatek duży, ale uważam że warty moich zaoszczędzonych nerwów.Dzień dobry,
U mnie dzisiaj 5+4 i dalej straszne mdłości. Angina powoli odpuszcza.
We wtorek jak byłam na pierwszej wizycie właśnie po antybiotyk to zrobił mi usg, miałam wtedy 5+1 i był zarodek 2mm.
Ale to poszłam, bo byłam chora, planowo chciałam iść w 7-8 tygodniu.
Będziecie robić badania nifty? Zastanawiam się, wcześniej nie było takich badań.
wierzę, że będzie dobrze, już niedługo wizyta.a to wiadomo. Uwierz mi że ja nawet pisząc że 10+1 raczej nie wierzę że wytrwam do tego momentu
Marta_322332
wiem. Odliczam. Na plus mój stan psychiczny się poprawił. Nie czuję tego doła i przerażenia. Bardzo mnie to cieszy. Mam energię od rana i działam. Właśnie skończyłam pracę i zabieram się za wekowanie pomidorów całe pudło na mnie czeka. Ale zima to taka przyjemność zrobić zupę z takich domowych pomidorków. a że ja jestem maniaczka zup szczególnie pomidorowej to nie mogę odpuścićwierzę, że będzie dobrze, już niedługo wizyta.
zazdroszczę, jestem taka dętka, że z trudem sobie jedzenie szykuje. A właśnie siadam do piątek dzis posiłku! Ile można jeść???wiem. Odliczam. Na plus mój stan psychiczny się poprawił. Nie czuję tego doła i przerażenia. Bardzo mnie to cieszy. Mam energię od rana i działam. Właśnie skończyłam pracę i zabieram się za wekowanie pomidorów całe pudło na mnie czeka. Ale zima to taka przyjemność zrobić zupę z takich domowych pomidorków. a że ja jestem maniaczka zup szczególnie pomidorowej to nie mogę odpuścić
Kupilam dzieciom nowe lego i jeszcze inne klocki i ksiazki, aby się sobą zajmowaly, bo takie dość porzucone są przez moją niemoc.
W tamtym roku tez narobiłam słoików, ale w tym mocy brak i zaraz przeprowadzka, to bez sensu przewozić.
anchela
wielkość pęcherzyka masz na zdjęciu jeśli dostałaś. Ja tez mam sam pęcherzyk tylko ze u mnie 6+2 z miesiączki a usg pokazuje 5+2Dziewczyny wracam z wizyty, dziś 5 +3 wg om, na usg widoczny pęcherzyk, ale nie wiem ile cm. Kontrola za 2 tygodnie. Tak bardzo się boję, a zarazem wierze, że wszystko będzie dobrze. Oprócz tego niepokoii mnie, że lekarka wykryła dużą torbiel, czy ktoś z Was miał taką torbiel w ciąży? Dziewczyny czy u Was w tym tygodniu widać już było zarodek?
Stokrotkaaaa
Właśnie zdjęć nie dostalamwielkość pęcherzyka masz na zdjęciu jeśli dostałaś. Ja tez mam sam pęcherzyk tylko ze u mnie 6+2 z miesiączki a usg pokazuje 5+2
Majorkaaaa
Nie wiem, jeszcze dobrze nie przegadaliśmy tematu, a pewnie kasa bardziej by się przydała na remont... Nie żeby dziecko było mniej ważne Z jednej strony kusi, żeby mieć większą pewność, że jest w porządku, ale z drugiej nie mamy w rodzinach żadnych obciążeń więc teoretycznie można by było odpuścićDzień dobry,
U mnie dzisiaj 5+4 i dalej straszne mdłości. Angina powoli odpuszcza.
We wtorek jak byłam na pierwszej wizycie właśnie po antybiotyk to zrobił mi usg, miałam wtedy 5+1 i był zarodek 2mm.
Ale to poszłam, bo byłam chora, planowo chciałam iść w 7-8 tygodniu.
Będziecie robić badania nifty? Zastanawiam się, wcześniej nie było takich badań.
reklama
Stokrotkaaaa
Dostałam receptę na luteinę podjezykową, mam ją brać 3 razy dziennie, ale nie zapytałam czy można brać ją bezpośrednio po jedzeniu, czy przed jedzeniem i nie wiem jaka musi być przerwa między tabletką, a posiłkiem. Może któraś z Was brała?