reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2024

reklama
Hej, hej
Zastanawiałam się czy pisać bo test zrobiłam dopiero w sobotę wiec jeszcze wszystko jest bardzo wcześnie.
Kalendarz pokazuje 5+6 wiec to dopiero 6 tydzień.
Mam już jedna córkę (3,5 latka) ale była to ciąża zagrożona i pierwsze tygodnie leżałam plackiem. Mam nadzieje ze teraz będzie bez przygód i ze zostanę tu z Wami do końca ;)

Termin niby na 16.04. ale jeszcze nie byłam u lekarza ;)

Czy Wy tez macie dziewczyny taki dyskomfort w podbrzuszu w sensie takie ciągniecie jak na okres? Już nie pamietam jak miałam w pierwszej ciąży…

Hej, hej
Zastanawiałam się czy pisać bo test zrobiłam dopiero w sobotę wiec jeszcze wszystko jest bardzo wcześnie.
Mam już jedna córkę (3,5 latka) ale była to ciąża zagrożona i pierwsze tygodnie leżałam plackiem. Mam nadzieje ze teraz będzie bez przygód i ze zostanę tu z Wami do końca ;)

Czy Wy tez macie dziewczyny taki dyskomfort w podbrzuszu w sensie takie ciągniecie jak na okres? Już nie pamietam jak miałam w pierwszej ciąży…
Hej, super że jesteś i gratulacje! ❤️ U mnie pierwsza ciąża - podbrzusze ciągnie i boli jak na okres, ale podobno to normalne.

Udało mi się dotrzeć do swojego dawnego profilu z poprzedniej ciąży tutaj wiec zostanę już na starym ;)

Hej, hej

reklama
Do góry