powerpuff
Moderator
To wizytujemy razemJa w srode za tydzien
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To wizytujemy razemJa w srode za tydzien
Tak, jak bedzie serduszko dopiero uwierzęsuuper, pewnie sie nie mozesz doczekac?
bedzie wszystko dobrzeTak, jak bedzie serduszko dopiero uwierzę
Ciekawe co jeszcze będzie must eat w poprzedniej ciąży zero zachcianek tylko faza na słodkie jak zawszeMi to przyszło spontanicznie nagle poczułam że mam chęć na konserwę i musiałam Ją mieć i też jadłam z bułą
Aż się boję u mnie już był paprykarz pasztety wszelkiego rodzaju konserwa dziwi mnie to bo nigdy tego nie jadam, i wogole nie mam ochoty na słodkie raczej takie wyraźne smakiCiekawe co jeszcze będzie must eat w poprzedniej ciąży zero zachcianek tylko faza na słodkie jak zawsze
Ja ze słodkiego to się w weekend i dziś skusiłam na lody i kawałek ciasta draże kupiłam i się teraz zastanawiam po coAż się boję u mnie już był paprykarz pasztety wszelkiego rodzaju konserwa dziwi mnie to bo nigdy tego nie jadam, i wogole nie mam ochoty na słodkie raczej takie wyraźne smaki
Hej, super że jesteś i gratulacje! U mnie pierwsza ciąża - podbrzusze ciągnie i boli jak na okres, ale podobno to normalne.Hej, hej
Zastanawiałam się czy pisać bo test zrobiłam dopiero w sobotę wiec jeszcze wszystko jest bardzo wcześnie.
Kalendarz pokazuje 5+6 wiec to dopiero 6 tydzień.
Mam już jedna córkę (3,5 latka) ale była to ciąża zagrożona i pierwsze tygodnie leżałam plackiem. Mam nadzieje ze teraz będzie bez przygód i ze zostanę tu z Wami do końca
Termin niby na 16.04. ale jeszcze nie byłam u lekarza
Czy Wy tez macie dziewczyny taki dyskomfort w podbrzuszu w sensie takie ciągniecie jak na okres? Już nie pamietam jak miałam w pierwszej ciąży…
i ja!!To wizytujemy razem