Marta_322332
Fanka BB :)
haha ja myślę że nie ma co przesadzać. Ale zjadłam całą puszkę przyznajeSpokojnie, ja z trzy dni pod rząd zanim poczytałam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
haha ja myślę że nie ma co przesadzać. Ale zjadłam całą puszkę przyznajeSpokojnie, ja z trzy dni pod rząd zanim poczytałam
ja sobie jutro pozwolę na sałatkę z tuńczykiem, leży w tej puszce i się patrzy na mnie z półkiMnie też wczoraj naszła ochota na tuńczyka z puszki, mimo ze na co dzień go nie jem wertowałam internet i doszłam do wniosku, że sporadycznie nie zaszkodzi. Myślę, że większym problemem byłaby surowa ryba. Także…dziś wjechała sałatka z tuńczykiem
Mam chęć zrobić sałatkę do pracy, ale się teraz waham mam jeszcze szynkę drobiową, ale kupioną w poniedziałek i nie wiem czy będzie jeszcze dobra... co prawda w pudełku, ale jutro będzie tydzień i nie bardzo mnie cieszy wizja ewentualnego przeleceniahaha ja myślę że nie ma co przesadzać. Ale zjadłam całą puszkę przyznaje
zależy w jaki stanie się kupiło..Mam chęć zrobić sałatkę do pracy, ale się teraz waham mam jeszcze szynkę drobiową, ale kupioną w poniedziałek i nie wiem czy będzie jeszcze dobra... co prawda w pudełku, ale jutro będzie tydzień i nie bardzo mnie cieszy wizja ewentualnego przelecenia
W dobrym, ale wąchałam i średnio mi się podoba najwyżej kupię śledzia jak w piątek chyba, że przez weekend wykupili... ale znowu bułka...zależy w jaki stanie się kupiło..
Ja miała. Robić krokiety do pracy, ale stwierdzam że zajadę rano do Lidla i coś kupię
Ryby tak, ale tuńczyk na cenzurowanym bo kumuluje rtęćCzekajcie? A co z runczykiem nie halo, że nie można w ciazy? Wiem, ze nie można niczego surowego, bo choroby, ale rybę?
chodzi o takiego z puszki - ze względu na rtęćCzekajcie? A co z runczykiem nie halo, że nie można w ciazy? Wiem, ze nie można niczego surowego, bo choroby, ale rybę?