reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2024

A jak to jest z tuńczykiem z puszki? Można trochę czy w ogóle się nie powinno? Ja uwielbiam takie gotowe sałatki z tuńczykiem puszkowane i już od jakiegoś czasu chodzi za mną ochota na to, ale jeszcze się nie odważyłam…

reklama
A jak to jest z tuńczykiem z puszki? Można trochę czy w ogóle się nie powinno? Ja uwielbiam takie gotowe sałatki z tuńczykiem puszkowane i już od jakiegoś czasu chodzi za mną ochota na to, ale jeszcze się nie odważyłam…
Link do: Tuńczyk w ciąży - dlaczego NIE można go jeść? Alternatywy dla tej ryby | Planeta Dziecka No właśnie kiedyś szukałam czy można, bo kupiłam 2 puszki i ta druga póki co stoi... Bezpieczniej niby nie jeść, ale ten który jest w puszkach to rzekomo mało rtęci ma w sobie i jestem w kropce 🤷‍♀️

reklama
Ja się zastanawiam nad wątróbką, bo bez tego w ciąży nie przeżyję! Ostatnio mama mi zrobiła, ale chyba w małych ilościach od czasu do czasu mi nie zaszkodzi.
Znajoma jadła wątróbkę cała ciąże ale z zaleceń lekarza bo miała anemię i dziecko zdrowe (i ciagle ma ochotę na wątróbkę 😂)

Do góry