Stokrotkaaaa
Fanka BB :)
Ja do jedzenia musze się przymuszać, na nic nie mam ochoty...martwi mnie trochę brak bólu piersi. Bolały do dnia spodziewanej @, a później przestaly
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie martw się mnie w ogóle nie bolą, nie puchną nicJa do jedzenia musze się przymuszać, na nic nie mam ochoty...martwi mnie trochę brak bólu piersi. Bolały do dnia spodziewanej @, a później przestaly
U moich rodziców grill to najczęściej ognisko, wygodniej nam mówić ale u teściów grill to grillTrzymam kciuki za wizytę. ja mam praktycznie bezobjawowo od początku do końca, więc życzę tego i Tobie.
Co do grilla, to w ogóle nie jadam, odkad mamy ognisko, to jedzenie z grilla mi śmierdzi. Ale wczoraj jadłam śledzia w oleju, takiego z puszki, i przezzlo mi przez myśl, że w ciazy to może się źle skończyć, ale nic mi nie było. Skoro nie mam w ogole mdłości to i chyba żadne jedzenie nie powinno zaszkodzić. w ogóle jem po dwa obiady dziennie, zaraz wsunę spaghetti, a potem szykuje rybkę panierowana i ziemniaki. Znowu będe gruba haha
Mam to samo, w poprzedniej też nic się z nimi nie działo, nawet nie urosłyNie martw się mnie w ogóle nie bolą, nie puchną nic
U mnie nawet jest gorzej bo ZMALAŁY. mogę kupować staniki na dziale dziecięcym odkładam hajs na operacjęMam to samo, w poprzedniej też nic się z nimi nie działo, nawet nie urosły
A moje o 5 rozmiarów! No szok, takie twarde były i wielkie. A ja mam małe i je lubię. Zaraz po ciszy wracały do siebie. Teraz są takie pelniejsze tylko, jak na okres, i bola, może tak nie urosna tym razem.Mam to samo, w poprzedniej też nic się z nimi nie działo, nawet nie urosły
Ni ja tylko ognisko, mamy ruszt nad nim zawieszony i kiełbaski są pycha.U moich rodziców grill to najczęściej ognisko, wygodniej nam mówić ale u teściów grill to grill
A jaka masz hemoglobine? Ja, przez polipy, mialam krwotoki zamiast okresow, dawniej mialam zawsze 14, a teraz 11 przed ciaza, w cizzy 11,2 mam na razie, ale na pewno spadnie z czasem. Ferrytyna poniżej normy. Na razie nic nie biorę. Czekam, co będzie, bo po każdym jednym mam wzdęty cały brzuch i kolki jelitowe. Mam recepte na jakieś zelazo w ampułkach, ale jeszcze nie bralam, zobaczymy, co będzie.Mam wyniki, wszystko jest ok za wyjatkiem zelaza, jak dla mnie trochę za niskie a dopiero skończyłam brać Sorbifer. Jutro na wizycie to skonsultuje. To zelazo mnie załamuje, nie dość że w każdej ciąży mam problem z zaparciami to przy żelazie problem się nasila :/
O nieU mnie nawet jest gorzej bo ZMALAŁY. mogę kupować staniki na dziale dziecięcym odkładam hajs na operację