reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2024

Ja do jedzenia musze się przymuszać, na nic nie mam ochoty...martwi mnie trochę brak bólu piersi. Bolały do dnia spodziewanej @, a później przestaly

reklama
Trzymam kciuki za wizytę. :) ja mam praktycznie bezobjawowo od początku do końca, więc życzę tego i Tobie. :)
Co do grilla, to w ogóle nie jadam, odkad mamy ognisko, to jedzenie z grilla mi śmierdzi. 🤷‍♀️ Ale wczoraj jadłam śledzia w oleju, takiego z puszki, i przezzlo mi przez myśl, że w ciazy to może się źle skończyć, ale nic mi nie było. Skoro nie mam w ogole mdłości to i chyba żadne jedzenie nie powinno zaszkodzić. 🤔😅 w ogóle jem po dwa obiady dziennie, zaraz wsunę spaghetti, a potem szykuje rybkę panierowana i ziemniaki. Znowu będe gruba haha
U moich rodziców grill to najczęściej ognisko, wygodniej nam mówić 😂 ale u teściów grill to grill 😀

Mam wyniki, wszystko jest ok za wyjatkiem zelaza, jak dla mnie trochę za niskie a dopiero skończyłam brać Sorbifer. Jutro na wizycie to skonsultuje. To zelazo mnie załamuje, nie dość że w każdej ciąży mam problem z zaparciami to przy żelazie problem się nasila :/

Mam wyniki, wszystko jest ok za wyjatkiem zelaza, jak dla mnie trochę za niskie a dopiero skończyłam brać Sorbifer. Jutro na wizycie to skonsultuje. To zelazo mnie załamuje, nie dość że w każdej ciąży mam problem z zaparciami to przy żelazie problem się nasila :/
A jaka masz hemoglobine? Ja, przez polipy, mialam krwotoki zamiast okresow, dawniej mialam zawsze 14, a teraz 11 przed ciaza, w cizzy 11,2 mam na razie, ale na pewno spadnie z czasem. Ferrytyna poniżej normy. Na razie nic nie biorę. Czekam, co będzie, bo po każdym jednym mam wzdęty cały brzuch i kolki jelitowe. Mam recepte na jakieś zelazo w ampułkach, ale jeszcze nie bralam, zobaczymy, co będzie.

reklama
Do góry