reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2024

reklama
Dziewczyny mam ogromną prośbę pomóżcie 🙏napewno jesteście bardziej zorientowane 🥰czy według wykresu owulacja była 08.08 ??? Bo później był bardziej widoczny skok temperatury 🤔co o tym myślicie ? Każda opinia cenna ❤️
a na owulacje nie powinien byc spadek temperatury? Nie jestem znawca temperatur, ale u dziewczyn na staraczkach troche inaczej te wykresy przy owulacji wygladaly

Dzien dobry Kochane dziewczyny, ja właśnie wróciłam z laboratorium - zrobiłam wszystkie badania 1 trymestru i czekam na wyniki. W nocy znowu nie mogłam spać, chyba ze stresu, było też mega duszno u nas w sypialni i dodatkowo wieczorem mieliśmy niespodziewanych gości. Na szybko zrobiliśmy grilla i czułam ze ta Klasyczna "kiełbaska grilla" średnio mi posłużyła.
Czy ktoś dzisiaj ma wizyte? Miłego dnia wszystkim ❤️

Dzien dobry Kochane dziewczyny, ja właśnie wróciłam z laboratorium - zrobiłam wszystkie badania 1 trymestru i czekam na wyniki. W nocy znowu nie mogłam spać, chyba ze stresu, było też mega duszno u nas w sypialni i dodatkowo wieczorem mieliśmy niespodziewanych gości. Na szybko zrobiliśmy grilla i czułam ze ta Klasyczna "kiełbaska grilla" średnio mi posłużyła.
Czy ktoś dzisiaj ma wizyte? Miłego dnia wszystkim ❤️
daj znac jak bedziesz miala wyniki :) z tym grillem moze cos byc, ja zjadlam przedwczoraj kawalek karkowki i tez nie skonczylo sie to dla mnie dobrze 😂 kuurcze fajnie byloby wpisywac na pierwszej stronie watku daty wizyt, ale to by musiala @Magdzik9111 w pierwszym poscie zrobic albo ktos moglby edytowac swoj post z pierwszej strony

daj znac jak bedziesz miala wyniki :) z tym grillem moze cos byc, ja zjadlam przedwczoraj kawalek karkowki i tez nie skonczylo sie to dla mnie dobrze 😂 kuurcze fajnie byloby wpisywac na pierwszej stronie watku daty wizyt, ale to by musiala @Magdzik9111 w pierwszym poscie zrobic albo ktos moglby edytowac swoj post z pierwszej strony
Noooo, fajnie by było już widzieć co się dzieje u każdej i ile nas jest 😁
Chyba narobiłyście mi chęci na grila 🤣

reklama
Do góry