Chyba Tobie pisalam, ze pewniensam pęcherzyk będzie, prawda? To jest ciut za wcześnie jeszcze. Jaki był duży?Ja też już po wizycie, oczywiście widać tylko pęcherzyk
Ale zostałam uspokojona co do moich bóli więc chociaż coś
reklama
Kedia
Aktywna w BB
0.79 cmChyba Tobie pisalam, ze pewniensam pęcherzyk będzie, prawda? To jest ciut za wcześnie jeszcze. Jaki był duży?
To jeszcze z 4-5 dni nim coś się pojawi. Takze spokojnie.0.79 cm
Tralalala25
Fanka BB :)
a na owulacje nie powinien byc spadek temperatury? Nie jestem znawca temperatur, ale u dziewczyn na staraczkach troche inaczej te wykresy przy owulacji wygladalyDziewczyny mam ogromną prośbę pomóżcie napewno jesteście bardziej zorientowane czy według wykresu owulacja była 08.08 ??? Bo później był bardziej widoczny skok temperatury co o tym myślicie ? Każda opinia cenna
powerpuff
Moderator
Dzien dobry Kochane dziewczyny, ja właśnie wróciłam z laboratorium - zrobiłam wszystkie badania 1 trymestru i czekam na wyniki. W nocy znowu nie mogłam spać, chyba ze stresu, było też mega duszno u nas w sypialni i dodatkowo wieczorem mieliśmy niespodziewanych gości. Na szybko zrobiliśmy grilla i czułam ze ta Klasyczna "kiełbaska grilla" średnio mi posłużyła.
Czy ktoś dzisiaj ma wizyte? Miłego dnia wszystkim
Tralalala25
daj znac jak bedziesz miala wyniki z tym grillem moze cos byc, ja zjadlam przedwczoraj kawalek karkowki i tez nie skonczylo sie to dla mnie dobrze kuurcze fajnie byloby wpisywac na pierwszej stronie watku daty wizyt, ale to by musiala @Magdzik9111 w pierwszym poscie zrobic albo ktos moglby edytowac swoj post z pierwszej stronyDzien dobry Kochane dziewczyny, ja właśnie wróciłam z laboratorium - zrobiłam wszystkie badania 1 trymestru i czekam na wyniki. W nocy znowu nie mogłam spać, chyba ze stresu, było też mega duszno u nas w sypialni i dodatkowo wieczorem mieliśmy niespodziewanych gości. Na szybko zrobiliśmy grilla i czułam ze ta Klasyczna "kiełbaska grilla" średnio mi posłużyła.
Majorkaaaa
Noooo, fajnie by było już widzieć co się dzieje u każdej i ile nas jestdaj znac jak bedziesz miala wyniki z tym grillem moze cos byc, ja zjadlam przedwczoraj kawalek karkowki i tez nie skonczylo sie to dla mnie dobrze kuurcze fajnie byloby wpisywac na pierwszej stronie watku daty wizyt, ale to by musiala @Magdzik9111 w pierwszym poscie zrobic albo ktos moglby edytowac swoj post z pierwszej strony
Chyba narobiłyście mi chęci na grila
Tralalala25
haha, moze Tobie sie uda zjesc smacznie i nie zalowac
Noooo, fajnie by było już widzieć co się dzieje u każdej i ile nas jest
Chyba narobiłyście mi chęci na grila
Majorkaaaa
Ostatnio ktoś na wsi grillowal, zapach był przecudny chyba muszę pogadać z Khaha, moze Tobie sie uda zjesc smacznie i nie zalowac
reklama