Tak, ginka mowila, że duphaston 3x1 i magne b6 3x2, ma to spowodamowac, że krwiak szybciej się wchlonie i zmniejsza ryzyko pęknięcia. No i nospa w przypadku bolu brzucha. Idź w piątek i poproś o recepte na duphaston.
Tez mam wizyte za 2 tygodnie, w początkach ciazy lepiejcsprawdzsc częściej, czy jest ok i można jeszcze zareagować, poza tym pewnie trzeba tego krwiaka obserwować. Ja idę 30 sierpnia, i porem 11 września, i jak będzie ok to od razu 11 lecę na sanco. Na 25 września mam się umawiać na prenatalne i 27 wizyta, no i wyjeżdżam w nieznane, przeraża mnie to, że nie będzie mojej Pani doktor. Znalazlam tam jakas polecana, ale jaką będzie, to się okaże, jak przyjdę, zapisze się pewnie na początek października, aby przejęła prowadzenie ciazy. A jeszcze po prenatalnych muszę iść do ginki od cc, aby jej powiedzieć, że przyjadę do niej na porod i czy muszę jechać na kwalifikacje, czy mnie umówi, jak jej podeślę papierki. Jestem w wielkim stresie przez to wszystko. A dom tocmi chyba pracownicy budowlani będą pakować, bo takich zatrudniamy, a ja nie będę mogła. Po prostu miodnie.