reklama
malinowelove
Fanka BB :)
Właśnie mój narzeczony proponowal Kornel, ale no nie podoba mi się..tez przeglądałam listy imion i nicMnie jakos tez nie, a maz mi proponowal. siedze przegladam listy imion i z żadnym
nie czuje sie dobrze do konca.
A u Was na 100% już lekarz powiedział, że chłopak?
Nie wiem skąd ale moje córki dalej twierdzą że będzie Krzysiu
Lubię takie imiona Laura Kornelia Lilka, ale właśnie u mnie w przedszkolu pełno jest tych imion
Nie jestem przekonana coś. Pomimo tego że w domu też mam imiona ,które są dość popularne Nina i Anastazja
Coś mi imię Kasia i Ania w głowie, Mąż nie przekonany .
Lubię takie imiona Laura Kornelia Lilka, ale właśnie u mnie w przedszkolu pełno jest tych imion
Nie jestem przekonana coś. Pomimo tego że w domu też mam imiona ,które są dość popularne Nina i Anastazja
lpmagda
Cały czas siedzi we mnie, spokojnieA co z Szymkiem? to ładne imię Magda
Ale względem innych męskich imion w ogóle nie mam 'uczuć '
lpmagda
Mi się też Krzyś podobał , ale mój facet mówi że nie ma mowy no i weź rozmawiajNie wiem skąd ale moje córki dalej twierdzą że będzie Krzysiu
daria8809
Mialam badania z krwi, takze sprawa przesądzona.Właśnie mój narzeczony proponowal Kornel, ale no nie podoba mi się..tez przeglądałam listy imion i nic
A u Was na 100% już lekarz powiedział, że chłopak?
IwonaL
Ja od lat mam wybrane imię dla dziewczynki: Nina. Z imieniem dla chłopca ciężej. Poza tym mieszkam w Irlandii, z mężem Irlandczykiem więc szukamy imienia po angielsku. Na tapecie jest : Tom - mąż zaproponował, że niby skrót od tomato bo przez pierwsze trzy miesiące ciąży jadłam tylko zupę pomidorową , Luke, Josh, Chris. Jeszcze żadne imię mnie nie urzekło jakos[@IwonaL @Ona262626 dziewczyny a macie już imiona dla swoich chłopaków?
IwonaL
Sporo przeszłaś. Też miałam plamienia i rozumiem jaki to stres...przytulam. ja jestem cały czas na progesteronie, bo jak lekarz próbował odstawić to znowu plamienia się zaczęły. Pewnie już będę na tym do rozwiązania.U mnie też niestety ciężki start. Przez rok leczenie zespołu Ashermana i cudem po jednej histeroskopi udało się zajść w ciążę przy endometrium 5 mm więc jest to naprawdę cud później jak zaszlam to w dniu spodziewanej miesiączki krwawienie i już myślałam że to biochemiczna ale neta ładnie rosła i do 9 tygodnia plamienia więc ta ciąża jest dla mnie ciężka psychicznie
Mam nadzieję, że drugi trymestr jest dla Ciebie łaskawszy
reklama
Ja jestem ciągle na duphastonie . Na wizycie pytałam czy już odstawić to doktor powiedziała że jeszcze trochę pobiore bo po odstawieniu zdarzają się plamienia. Tylko że ja od początku biorę duphaston a plamienia i tak były.tak drugi trymestr jest zdecydowanie lepszySporo przeszłaś. Też miałam plamienia i rozumiem jaki to stres...przytulam. ja jestem cały czas na progesteronie, bo jak lekarz próbował odstawić to znowu plamienia się zaczęły. Pewnie już będę na tym do rozwiązania.
Mam nadzieję, że drugi trymestr jest dla Ciebie łaskawszy
Ostatnia edycja: