Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To też macie niezła zagwózdkęJa od lat mam wybrane imię dla dziewczynki: Nina. Z imieniem dla chłopca ciężej. Poza tym mieszkam w Irlandii, z mężem Irlandczykiem więc szukamy imienia po angielsku. Na tapecie jest : Tom - mąż zaproponował, że niby skrót od tomato bo przez pierwsze trzy miesiące ciąży jadłam tylko zupę pomidorową , Luke, Josh, Chris. Jeszcze żadne imię mnie nie urzekło jakos
prawdopodobnie brzuszek się rozciąga, też takie kłucia mam, mówiłam gin w tym tygodniu i powiedziała, że jest ok (u mnie dziś 18+5)Dziewczyny ja dzisiaj mam dokładnie 16+0 tc., sporo już przeszłam, więc teraz ciągle się czymś stresuje dlatego chciałam zapytać czy też odczuwacie takie ukłucia, delikatne ciągnięcia w dole brzucha ( nie często i mało bolesne ) ??
Ok, to Wasza decyzja, w mojej opinii to nadal subiektywna selekcja.
Dziewczyny ja dzisiaj mam dokładnie 16+0 tc., sporo już przeszłam, więc teraz ciągle się czymś stresuje dlatego chciałam zapytać czy też odczuwacie takie ukłucia, delikatne ciągnięcia w dole brzucha ( nie często i mało bolesne ) ??
Zgagi nie mam, na szczęście.A jak.sie czujesz po magne, mi kiedyś było po nich strasznie nie dobrze na wymioty i odbijalo mi się.
Dziewczyny macie zgage?
Dziękuję!! Uspokoiłaś mnieprawdopodobnie brzuszek się rozciąga, też takie kłucia mam, mówiłam gin w tym tygodniu i powiedziała, że jest ok (u mnie dziś 18+5)