K
mielismy wybrane zanim w ogóle zaszłam w ciazeA jak tam? Macie już wybrane imiona?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mielismy wybrane zanim w ogóle zaszłam w ciazeA jak tam? Macie już wybrane imiona?
Oj znam ten ból, jeśli chodzi o stres. Ja tak mialam w weekend, ze bolał mnie krzyż i promieniował na brzuch, juz nie wiedzialam czy te mdłości to mialam z bólu czy z ciąży. No ale dziś przeszlo na szczęście. Pewnie jakbym miala bardziej odległą wizyte to bym dzwonila do lekarki o przyspieszenie. O żelazo się jutro zapytam, bo nie dostałam.Bonzur,
Żelazo dostałaś? Oj ten cukier,zawsze jakiś plus,ze po posiłkach jest ok. Czekam na zamknięty wątek, bo tutaj jakoś już straciłam ochotę. Szkoda mi czasu i energii, przy okazji nerwów tracić i po co. Piszesz do kogoś kulturalnie, że masz ochoty na konwersacje, to dostajesz kolejna, że przecież odp
Nie ważne jaka była treść, może trzeba wulgarnie... W każdym razie nie daje się wciągać w takie gierki, bo mnie to nie rajcuje.
Ogólnie mam takie samopoczucie mieszane. Boli mnie brzuch i już zaczynam panikować. Jakoś wcześniej mnie bolał i głowa tak nie pracowała jak teraz. Czarne myśli do wizyty daleko. Gratuluję super wieści z wizyt dziewczyny ❤i czekam na za zamknięty. Oby tam było bez takich akcji...
Dla dziewczynki mamy dwie opcje, ale dla chłopaka zupelnie nicA jak tam? Macie już wybrane imiona?
Skąd ja to znamK
mielismy wybrane zanim w ogóle zaszłam w ciaze
Nie nic mi nie dała i nic nie mówiłaJa sama z siebie zrobiłam posiew bo poprzednio mówiła ze mi jak będę czuła już coś to od razu lepiej zrobić żeby dopasować leczenie. A dostałaś coś na te bakterie ?
Dla dziewczynki mamy 1 wspolne wybrane, mi sie ogolnie z 10 imion podoba, ale dla chlopca jakos zadne tak w 100%A jak tam? Macie już wybrane imiona?
Ja mam dla dziewczynki, dla chłopca mam jeden typ, ale nie jestem pewna Ale mimo to, myśle ze bedzie dziewczynka. Albo to moja podświadomość tak działa. W pierwszej ciąży myślałam, ze będzie chłopiec, chodź chciałam dziewczynkę. Ale okazało się, ze jednak dziewczynka. Wiec z moim przeczuciem to tak średnio. Zobaczymy co będzie A Ty masz wybrane?A jak tam? Macie już wybrane imiona?
U nas tak samo. Dla dziewczynki kilka a dla chłopca nic. Nic mi się tak w 100% nie podoba a mi się już spodoba to mojemu się nie podoba.Dla dziewczynki mamy dwie opcje, ale dla chłopaka zupelnie nic
Ja mam podświadomie przeczucie, że będzie chłopak.Ja mam dla dziewczynki, dla chłopca mam jeden typ, ale nie jestem pewna Ale mimo to, myśle ze bedzie dziewczynka. Albo to moja podświadomość tak działa. W pierwszej ciąży myślałam, ze będzie chłopiec, chodź chciałam dziewczynkę. Ale okazało się, ze jednak dziewczynka. Wiec z moim przeczuciem to tak średnio. Zobaczymy co będzie A Ty masz wybrane?
Może będzie to tak jak u mnie było przy pierwszej ciążyJa mam podświadomie przeczucie, że będzie chłopak.