Kinnia95
Fanka BB :)
Mój pierwszy termin tez na 25 i tego się trzymamJa również 13 lipca z usg na razie mam termin porodu na 25.04, ale to pewnie jeszcze będzie precyzowane.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój pierwszy termin tez na 25 i tego się trzymamJa również 13 lipca z usg na razie mam termin porodu na 25.04, ale to pewnie jeszcze będzie precyzowane.
To ja nie wiem na podstawie czego mam tak wcześnie,na 19 przy tak długich cyklach ale może się zmieni na prenatalnychMój pierwszy termin tez na 25 i tego się trzymam
Hmmm a ja mam też bakterie w moczu ale nie mówiła na dzisiejszej wizycie że mam robić wymazTez mi tak Pani doktor mówiła. A ty miałaś infekcje pecherza ? Czy omijają cię takie rzeczy ?
Nie martw się. Teraz już musi być dobrze. Który to tydzień ? Ja też na lekach. I też mam nadzieję,że będzie dobrze. Też jestem w 3 ciąży. Co przyjmujesz ?Matko, ile stron do nadrabiania
Super, ze dzisiejsze wizyty udane, mam nadzieje, ze juz tylko takie super wieści będą na tym forum
Ja wizytuje jutro o 8:15 i juz trzęsę portkami. O ile w pracy jakoś o tym nie myslalam, tak teraz aż mnie skręca ze stresu, a jutro rano to juz w ogóle... No ale to jedyna z 3 ostatnich ciąż, gdzie pojawiło sie serduszko, więc tli sie we mnie jednak nadzieja, że te leki mi pomagają i będzie już git... Że tez tyle z nas przeszło te straty
Byłam też dzis w labie na badaniach i hemoglobina mi nadal spada, a cukier na czczo wyszedl 96 wiec krzywa cukrowa jednak jest nieunikniona. Normalnie rano jak mierzyłam glukometrem to bylo 93 (ostatnio mialam 86 i 91 więc w sumie w normie..) wiec wyglada na to, ze z krwi mi wychodzi jeszcze wiecej.. za to w ciagu dnia godzinę po posilkach (nawet slodkich) mam w normie...
Ja sama z siebie zrobiłam posiew bo poprzednio mówiła ze mi jak będę czuła już coś to od razu lepiej zrobić żeby dopasować leczenie. A dostałaś coś na te bakterie ?Hmmm a ja mam też bakterie w moczu ale nie mówiła na dzisiejszej wizycie że mam robić wymaz
Ja na 19 też mam wg om, bo licząc od 13 lipca do tego 19 kwietnia to akurat mija 40 tygodniTo ja nie wiem na podstawie czego mam tak wcześnie,na 19 przy tak długich cyklach ale może się zmieni na prenatalnych
Ja na plamienia miałam cyclogest 400. Progesteron dopochwowo. Bardzo fajny lek w formie czopku. Łatwo się aplikuje. Bo jest chyba z gliceryna bo śliski był. W każdym razie pomógł.Ehhh....ja dokładnie od tygodnia mam plamienia.Bylsm i na IP i u mojej lekarki i mówią,że mam się nie przejmować,że takie plamienia to nic poważnego.Jestem po trzech poronieniach,obecnie 8+5,więc daleko już zaszłam ,ale mimo wszystko mam stres,że coś nie tak.Biorę 3x duphaston o 2x luteinę dopochwowo....nie wiem,może to przez te luteinę?