reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2023

reklama
Matko, ile stron do nadrabiania :D
Super, ze dzisiejsze wizyty udane, mam nadzieje, ze juz tylko takie super wieści będą na tym forum ♥️
Ja wizytuje jutro o 8:15 i juz trzęsę portkami. O ile w pracy jakoś o tym nie myslalam, tak teraz aż mnie skręca ze stresu, a jutro rano to juz w ogóle... No ale to jedyna z 3 ostatnich ciąż, gdzie pojawiło sie serduszko, więc tli sie we mnie jednak nadzieja, że te leki mi pomagają i będzie już git... Że tez tyle z nas przeszło te straty :(

Byłam też dzis w labie na badaniach i hemoglobina mi nadal spada, a cukier na czczo wyszedl 96 😬😬😬 wiec krzywa cukrowa jednak jest nieunikniona. Normalnie rano jak mierzyłam glukometrem to bylo 93 (ostatnio mialam 86 i 91 więc w sumie w normie..) wiec wyglada na to, ze z krwi mi wychodzi jeszcze wiecej.. za to w ciagu dnia godzinę po posilkach (nawet slodkich) mam w normie...

Matko, ile stron do nadrabiania :D
Super, ze dzisiejsze wizyty udane, mam nadzieje, ze juz tylko takie super wieści będą na tym forum ♥️
Ja wizytuje jutro o 8:15 i juz trzęsę portkami. O ile w pracy jakoś o tym nie myslalam, tak teraz aż mnie skręca ze stresu, a jutro rano to juz w ogóle... No ale to jedyna z 3 ostatnich ciąż, gdzie pojawiło sie serduszko, więc tli sie we mnie jednak nadzieja, że te leki mi pomagają i będzie już git... Że tez tyle z nas przeszło te straty :(

Byłam też dzis w labie na badaniach i hemoglobina mi nadal spada, a cukier na czczo wyszedl 96 😬😬😬 wiec krzywa cukrowa jednak jest nieunikniona. Normalnie rano jak mierzyłam glukometrem to bylo 93 (ostatnio mialam 86 i 91 więc w sumie w normie..) wiec wyglada na to, ze z krwi mi wychodzi jeszcze wiecej.. za to w ciagu dnia godzinę po posilkach (nawet slodkich) mam w normie...
Nie martw się. Teraz już musi być dobrze. Który to tydzień ? Ja też na lekach. :( I też mam nadzieję,że będzie dobrze. Też jestem w 3 ciąży. Co przyjmujesz ?

Ehhh....ja dokładnie od tygodnia mam plamienia.Bylsm i na IP i u mojej lekarki i mówią,że mam się nie przejmować,że takie plamienia to nic poważnego.Jestem po trzech poronieniach,obecnie 8+5,więc daleko już zaszłam ,ale mimo wszystko mam stres,że coś nie tak.Biorę 3x duphaston o 2x luteinę dopochwowo....nie wiem,może to przez te luteinę?

reklama
Ehhh....ja dokładnie od tygodnia mam plamienia.Bylsm i na IP i u mojej lekarki i mówią,że mam się nie przejmować,że takie plamienia to nic poważnego.Jestem po trzech poronieniach,obecnie 8+5,więc daleko już zaszłam ,ale mimo wszystko mam stres,że coś nie tak.Biorę 3x duphaston o 2x luteinę dopochwowo....nie wiem,może to przez te luteinę?
Ja na plamienia miałam cyclogest 400. Progesteron dopochwowo. Bardzo fajny lek w formie czopku. Łatwo się aplikuje. Bo jest chyba z gliceryna bo śliski był. W każdym razie pomógł.

Do góry