reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2023

A ten cały barnevernet odbierał może i nadal odbiera dzieci całkiem normalnym rodzinom. I było wiele głośnych spraw rowniez Polaków, którym dzieci zostały odebrane bezpodstawnie. Bo jakiś urzędnik uznał, ze jak matka dała dziecku chipsy to się nie nadaje. Albo zobaczyli, ze jest w domu alkohol to już patologia. Czyli, że jak dostanę od znajomych na urodziny butelkę wina to mam ja wylać, zakopać? Bo jak sobie ja zostawie albo będę kiedyś w przyszłości chciał się go napić to już jestem margines i trzeba dzieci zabierać?

Polakom zawsze piach w oczy xD

reklama
Ty chyba serio masz problem ze sobą, żeby nas oceniać w taki sposób. Nie znasz nas, guzik o nas wiesz. Z kilku postów to się można dowiedzieć tyle co nic, bo pisać można wszystko. Nawet Ty siebie możesz tutaj idealizować. A do ideału to masz za daleko żeby w tym życiu dotrzeć. A dodatkowo Ty sobie interpretujesz to co ktoś napisze jak Ci wygodnie, nawet czytanie ze zrozumieniem u Ciebie leży. Cóż nie każdy musi być wykształcony.
Nie warto wdawać się w dyskusje. Olka jest typem osoby, która myśli, że wszystko wie i wszystko jej wolno. Każdy jest ciemny a ona najmądrzejsza. Nie przegadasz jej, a jej prowakacje już robią się śmieszne, bo robi wszystko by każdego sprowokować swoją niezbyt mądrą gadką. A jeśli coś powiesz nie tak to będzie już Ci to wypominać za każdym razem próbując zrobić z Ciebie pośmiewisko. Więc nie warto.

Wiadomo co z tym prywatnym wątkiem?

Może Ty nie, koleżanka Aaanna tak bo od tego zaczęła się dyskusja, że ktoś woli ryzykować życiem swojego dziecka dla pracy np. na magazynie

U kwietniowych mamy to mnie już nic nie zdziwi bo tu już mamy popieranie lewych zwolnień, ciąże wbrew nauce (3 dni po owulacji), obżeranie się cukrem w cukrzycy (co również działa na szkodę dziecka), wywyższanie się po przez pseudo znajomość języków (patrzcie jaka jestem światowa), wyzywanie i obrażanie innych użytkowników więc to wsparcie dla kobiet np. pijących w ciąży czy potem znęcających się czy zabijających swoje dziecko na spokojnie wpasowuje się w tę narrację 🤷‍♀️
Nadinterpretacja. Obrażanie wszystkich dookoła , bez wyzwisk , ale tak żeby komuś ubliżyć. Typowe dla narcyza. U P. Oli to mnie już nic nie zdziwi. Wiem , że ciężko, samej mi nie wyszło 🤣Ale ignorujmy tą panią. Nic tak nie karmi takich osób jak reakcja .

Nie warto wdawać się w dyskusje. Olka jest typem osoby, która myśli, że wszystko wie i wszystko jej wolno. Każdy jest ciemny a ona najmądrzejsza. Nie przegadasz jej, a jej prowakacje już robią się śmieszne, bo robi wszystko by każdego sprowokować swoją niezbyt mądrą gadką. A jeśli coś powiesz nie tak to będzie już Ci to wypominać za każdym razem próbując zrobić z Ciebie pośmiewisko. Więc nie warto.

Przypominam, że też mam prawo być na prywatnym wątku. Choć nie zdziwi mnie, że mogą być tu równi i równiejsi :p

Jeszcze nie. Jest weekend wiec mysle, ze pewnie po coś się ruszy.

no wiesz jest sobota . Nie ma co robić to zawsze warto wrócić do sprawdzonych rozrywek.😀🤣🤣 A może i tym razem uda się wywołać gownoburze w szklance wody? Spoko już wiadomo że tu są same patole pijane i brudne które tylko siedzą na L4 i rodzą jak maszyny biedne zaniedbane dzieci 😀🤣🤣🤣
Jest git. 🤣🤣🤣🤣

reklama
Przypominam, że też mam prawo być na prywatnym wątku. Choć nie zdziwi mnie, że mogą być tu równi i równiejsi :p
Możesz być pewna, że w naszym prywatnym wątku nie będziesz.
Już pisałam Ci wcześniej. Żadna z nas nie udziela się w Twoich wątkach, więc dlaczego nie pójdziesz tym samym tokiem myślenia i nie zrobisz tego samego? Oczywiście każdy może się udzielać w każdym wątku, ale Ty cały czas siejesz zament i prowokujesz dziewczyny. Po co to robisz?

Do góry