reklama
olka11135
Fanka BB :)
Nie mam ochoty na żadna dyskusję z Tobą. Czego Ty nie rozumiesz...
To po co w kółko odpisujesz na moje posty?
Nie mówiąc już o tym, że zadałam normalne pytanie
Kimiko
Moderator
To po co w kółko odpisujesz na moje posty?
Nie mówiąc już o tym, że zadałam normalne pytanie
Po co reagujesz? Nie masz ciekawszych zajęć? Idz z rodzina do kina, restauracji albo zaplanuj urlop w ciepłych krajach poki nie jesteś na zwolnieniu i możesz wychodzić z domu, zamiast siać ferment po wątkach.
Czytałam na innych wątkach zupełnie przypadkowo Twoje odpowiedzi, wszystkie są kpiące i wyśmiewają osobę, której odpowiadasz. Widocznie masz jakiś problem, próbujesz się dowartościować czy co?
Kimiko
Moderator
A będziemy robić tabelki? Z tygodniami i wiekiem mamy? Terminem?
No coś trzeba będzie zrobić. Tylko może któreś mamy podsuną pomysły na te tabelki. Jakby miały wyglądać, co zawierać.
Od moich dwóch poprzednich ciąż minęło tak dużo czasu, ze nawet nie mogę się zalogować na stare konto żeby zobaczyć jak to wyglądało
Ja bym dała szanse też nowym osobom, które będą chciały dołączyć. Można ustalić, że jeżeli ktoś się nie będzie udzielał to zostanie usunięty z grupy. Mogę też podesłać Ci zdjęcie takiej tabelki jak na moich sierpniówkach to wyglądaWłaśnie zrobiłam listę. Zgłosiło się 29 osób, wybrałam 25 które się udzielają trochę dłużej niż 3-5 postów. Co Wy na to?
Kimiko
Moderator
@Kimiko coś takiego np. Jak będzie już wątek prywatny to wtedy każde coś o sobie napisze i będzie można zrobić. W ostatniej rubryce jest data urodzenia dziecka
Zobacz załącznik 1444109
Ekspertem komputerowym nie jestem. Ale w jakimś wordzie pewnie da się stworzyć takie coś
Kolejna sprawa jakiś regulamin chyba trzeba ogarnąć
u mnie koniec 12tc i 0,5kg do przodu mimo niechęci do jedzenia i wymiotów (tyle że u mnie raczej treścią żołądkową)Kochane kobietki a jak stoicie z wagą? W lipcu przed ciążą ważyłam około 67 później się zaczęło wymioty, mniejszy apetyt, nie mam chęci na co kolwiek. Na badaniu 31.08 ważyłam 64 a dziś juz 62. Skończyły mi się wymioty ale niechęć do jedzenia została jakieś rady?
SuperWłaśnie zrobiłam listę. Zgłosiło się 29 osób, wybrałam 25 które się udzielają trochę dłużej niż 3-5 postów. Co Wy na to?
reklama