reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2023

Szkoda nerwów na takie przepychanki Kobietki.
A ja się z Wami niestety żegnam. Było mi bardzo miło z Wami tutaj być i trzymam za każdą z Was kciuki i aby każda bez stresu dotarła do szczęśliwego porodu💓.
Wczoraj poroniłam w szpitalu sama, ale dziś miałam zabieg łyżeczkowania jeszcze, bo po moich krwotokach co 2 dzień było tam jeszcze sporo skrzepów i gorączkuje. To była nierówna walka dla mnie.. już nie dawałam rady.
Może znajdę jakiegoś specjalistę od mojej patologicznej macicy i kiedyś będzie dobrze:).
Kochana tak bardzo mi przykro 😢😢😢 trzymaj się

reklama
Znowu wyśmiewanie chorób psychicznych?
Daj spokój to już było :)
Jakich chorób psychicznych?
Czy pytanie czy coś bierzesz to przytyk wyśmiewania chorob psychicznych? Otóż nie.
Piszesz tak dziwaczne rzeczy, że w głowie się nie mieści. Myślisz, że opieka będzie sprawdzała wątek kwietniowe mamay 2023 to uważasz nas za patologię?

Po co Wy jej odpisujecie? 🙈😂
Miłego weekendu dziewczyny, dużo spokoju i uśmiechu na twarzy 😁😉🤗
Ja spadam na zakupy bielizny, bo cycki zaczynają żyć swoim życiem ostatnio 😂😂
a masz jakieś do polecenia?
Ja do tej pory noszę głównie miękkie bo jeszcze czasem karmie córkę ale wyglądają tragicznie.
Na początek miałam bardzo dobre z Madeli. I jeden z Esotique taki na fiszbinach ( ale nie nadawał się jak przyszedł nawał).

Ja do tej pory noszę głównie miękkie bo jeszcze czasem karmie córkę ale wyglądają tragicznie.
Na początek miałam bardzo dobre z Madeli. I jeden z Esotique taki na fiszbinach ( ale nie nadawał się jak przyszedł nawał).
Ja kupiłam w h&m i powiem Ci ze są naprawdę wygodne.

Ja poki co nosze z esotique, jak mnie zaczną uwierać to będę kupować bez fiszbin, ale ze sztywna miska.

Ja na razie chcę tylko kupić jakiś większy rozmiar 😊 ja z tych niedoświadczonych ;) to mój pierwszy dzieciaczek 🙂

mam też z H&M ale coś nie mogłam tam trafić z wymiarem pod biustem. (Ale takie szmaciane mam bez fiszbin żadnych z funkcją karmienia).
Mi udało sie kupić dwa. I właśnie są też do karmienia. Pod biustem chyba 80. Tylko nie wiem czy później ten obwód mi się nie zwiększy.

reklama
Jakich chorób psychicznych?
Czy pytanie czy coś bierzesz to przytyk wyśmiewania chorob psychicznych? Otóż nie.
Piszesz tak dziwaczne rzeczy, że w głowie się nie mieści. Myślisz, że opieka będzie sprawdzała wątek kwietniowe mamay 2023 to uważasz nas za patologię?

Pytasz co biorę w domyśle, rozumiem że leki.
Ja tam się nie wstydzę, że tak biorę leki antydepresyjne :)
Mam nadzieję, że usatysfakcjonowało Cię to i możesz się teraz pośmiać :) z koleżankami

Do góry