reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2023

A ten cały barnevernet odbierał może i nadal odbiera dzieci całkiem normalnym rodzinom. I było wiele głośnych spraw rowniez Polaków, którym dzieci zostały odebrane bezpodstawnie. Bo jakiś urzędnik uznał, ze jak matka dała dziecku chipsy to się nie nadaje. Albo zobaczyli, ze jest w domu alkohol to już patologia. Czyli, że jak dostanę od znajomych na urodziny butelkę wina to mam ja wylać, zakopać? Bo jak sobie ja zostawie albo będę kiedyś w przyszłości chciał się go napić to już jestem margines i trzeba dzieci zabierać?

Polakom zawsze piach w oczy xD

reklama
Ty chyba serio masz problem ze sobą, żeby nas oceniać w taki sposób. Nie znasz nas, guzik o nas wiesz. Z kilku postów to się można dowiedzieć tyle co nic, bo pisać można wszystko. Nawet Ty siebie możesz tutaj idealizować. A do ideału to masz za daleko żeby w tym życiu dotrzeć. A dodatkowo Ty sobie interpretujesz to co ktoś napisze jak Ci wygodnie, nawet czytanie ze zrozumieniem u Ciebie leży. Cóż nie każdy musi być wykształcony.
Nie warto wdawać się w dyskusje. Olka jest typem osoby, która myśli, że wszystko wie i wszystko jej wolno. Każdy jest ciemny a ona najmądrzejsza. Nie przegadasz jej, a jej prowakacje już robią się śmieszne, bo robi wszystko by każdego sprowokować swoją niezbyt mądrą gadką. A jeśli coś powiesz nie tak to będzie już Ci to wypominać za każdym razem próbując zrobić z Ciebie pośmiewisko. Więc nie warto.

Wiadomo co z tym prywatnym wątkiem?

Może Ty nie, koleżanka Aaanna tak bo od tego zaczęła się dyskusja, że ktoś woli ryzykować życiem swojego dziecka dla pracy np. na magazynie

U kwietniowych mamy to mnie już nic nie zdziwi bo tu już mamy popieranie lewych zwolnień, ciąże wbrew nauce (3 dni po owulacji), obżeranie się cukrem w cukrzycy (co również działa na szkodę dziecka), wywyższanie się po przez pseudo znajomość języków (patrzcie jaka jestem światowa), wyzywanie i obrażanie innych użytkowników więc to wsparcie dla kobiet np. pijących w ciąży czy potem znęcających się czy zabijających swoje dziecko na spokojnie wpasowuje się w tę narrację 🤷‍♀️
Nadinterpretacja. Obrażanie wszystkich dookoła , bez wyzwisk , ale tak żeby komuś ubliżyć. Typowe dla narcyza. U P. Oli to mnie już nic nie zdziwi. Wiem , że ciężko, samej mi nie wyszło 🤣Ale ignorujmy tą panią. Nic tak nie karmi takich osób jak reakcja .

Nie warto wdawać się w dyskusje. Olka jest typem osoby, która myśli, że wszystko wie i wszystko jej wolno. Każdy jest ciemny a ona najmądrzejsza. Nie przegadasz jej, a jej prowakacje już robią się śmieszne, bo robi wszystko by każdego sprowokować swoją niezbyt mądrą gadką. A jeśli coś powiesz nie tak to będzie już Ci to wypominać za każdym razem próbując zrobić z Ciebie pośmiewisko. Więc nie warto.

Przypominam, że też mam prawo być na prywatnym wątku. Choć nie zdziwi mnie, że mogą być tu równi i równiejsi :p

Jeszcze nie. Jest weekend wiec mysle, ze pewnie po coś się ruszy.

no wiesz jest sobota . Nie ma co robić to zawsze warto wrócić do sprawdzonych rozrywek.😀🤣🤣 A może i tym razem uda się wywołać gownoburze w szklance wody? Spoko już wiadomo że tu są same patole pijane i brudne które tylko siedzą na L4 i rodzą jak maszyny biedne zaniedbane dzieci 😀🤣🤣🤣
Jest git. 🤣🤣🤣🤣

reklama
Przypominam, że też mam prawo być na prywatnym wątku. Choć nie zdziwi mnie, że mogą być tu równi i równiejsi :p
Możesz być pewna, że w naszym prywatnym wątku nie będziesz.
Już pisałam Ci wcześniej. Żadna z nas nie udziela się w Twoich wątkach, więc dlaczego nie pójdziesz tym samym tokiem myślenia i nie zrobisz tego samego? Oczywiście każdy może się udzielać w każdym wątku, ale Ty cały czas siejesz zament i prowokujesz dziewczyny. Po co to robisz?

Do góry