jeśli jednak spodziewasz się dziecka w kwietniu 2023, to gratulacje i muszę przyznać, że nietypowy sposób wybrałaś na przywitanie się na nowym wątkuBiorąc pow uwagę, wasze słownictwo to w sumie tak xD (bo ja tam nigdzie nikogo nie wyzywałam)
Ale ja już pisałam, to świadczy tylko o piszących
No i ja będę wskazywać palcem, kto z tego wątku twierdzi, że ma ciąże z 3 dni PO owulacji xD takie mądrości faktycznie lepiej zachować dla siebie
A na jakiej podstawie wiesz, że mnie nie dotyczy? Jesteś moim ginekologiem?
reklama
Kinnia95
Fanka BB :)
No śmiało. Ja tak powiedziałam. I?No i ja będę wskazywać palcem, kto z tego wątku twierdzi, że ma ciąże z 3 dni PO owulacji xD takie mądrości faktycznie lepiej zachować dla siebie.
Bo teraz nie rozumiem do czego pijesz? Chcesz mi dowalić? Wyśmiać? Śmiało. Mnie to naprawdę nie rusza.
olka11135
Ty nie ale Olka juz tak, nie istotne juz w tym momencie. Niedługo będziemy w życzliwym, kameralnym gronie
Proszę zacytuj mi gdzie wyzwałam was od niższej warstwy społecznej, ciemnogrodu itp.?
olka11135
Szkoda nerwów na takie przepychanki Kobietki.
A ja się z Wami niestety żegnam. Było mi bardzo miło z Wami tutaj być i trzymam za każdą z Was kciuki i aby każda bez stresu dotarła do szczęśliwego porodu.
Wczoraj poroniłam w szpitalu sama, ale dziś miałam zabieg łyżeczkowania jeszcze, bo po moich krwotokach co 2 dzień było tam jeszcze sporo skrzepów i gorączkuje. To była nierówna walka dla mnie.. już nie dawałam rady.
Może znajdę jakiegoś specjalistę od mojej patologicznej macicy i kiedyś będzie dobrze.
Bardzo mi przykro, że Cię to spotkało. Niestety wiem co czujesz. Jest tu wątek ciąża po poronieniu. Jest tam super grupa dziewczyn. Bardzo polecam. Trzymaj się
daria8809
Ja Ciebie tez nie wyzywam:-) JednakBiorąc pow uwagę, wasze słownictwo to w sumie tak xD (bo ja tam nigdzie nikogo nie wyzywałam)
Ale ja już pisałam, to świadczy tylko o piszących
w moim odczuciu wywyższałaś się i tyle w temacie.
olka11135
jeśli jednak spodziewasz się dziecka w kwietniu 2023, to gratulacje i muszę przyznać, że nietypowy sposób wybrałaś na przywitanie się na nowym wątku
Myślisz, że w 4 ciąży potrzebuję wsparcia od dziewczyn, które zachęcają do L4 bez wskazań oraz twierdzą, że da się zajść w ciąże 3 dni po owulacji?
daria8809
ok nie ma sprawy znajdę:-)Proszę zacytuj mi gdzie wyzwałam was od niższej warstwy społecznej, ciemnogrodu itp.?
Kimiko
Moderator
Szkoda nerwów na takie przepychanki Kobietki.
A ja się z Wami niestety żegnam. Było mi bardzo miło z Wami tutaj być i trzymam za każdą z Was kciuki i aby każda bez stresu dotarła do szczęśliwego porodu.
Wczoraj poroniłam w szpitalu sama, ale dziś miałam zabieg łyżeczkowania jeszcze, bo po moich krwotokach co 2 dzień było tam jeszcze sporo skrzepów i gorączkuje. To była nierówna walka dla mnie.. już nie dawałam rady.
Może znajdę jakiegoś specjalistę od mojej patologicznej macicy i kiedyś będzie dobrze.
Jest mi strasznie przykro
Żadne słowa tutaj nie pomogą. Tule Cię mocno Mam nadzieje, że znajdzie się w końcu specjalista na miare Twoich problemów.
olka11135
ok nie ma sprawy znajdę:-)
Czekam
Edit. Od razu uprzedzam nie wywyższam się bo ciężko to robić mając wiedzę na podstawie 7 letniego dziecka z podstawówki. I po prostu jako mama wielodzietna mam już swój wypracowany system i przekonania, których nie zmienię na podstawie przekonań pierworódek
Ostatnia edycja:
reklama
malinowelove
Bardzo, bardzo mi przykro i wirtualnie przytulam.. Trzymaj się..Szkoda nerwów na takie przepychanki Kobietki.