jeśli jednak spodziewasz się dziecka w kwietniu 2023, to gratulacje i muszę przyznać, że nietypowy sposób wybrałaś na przywitanie się na nowym wątkuBiorąc pow uwagę, wasze słownictwo to w sumie tak xD (bo ja tam nigdzie nikogo nie wyzywałam)
Ale ja już pisałam, to świadczy tylko o piszących
No i ja będę wskazywać palcem, kto z tego wątku twierdzi, że ma ciąże z 3 dni PO owulacji xD takie mądrości faktycznie lepiej zachować dla siebie
A na jakiej podstawie wiesz, że mnie nie dotyczy? Jesteś moim ginekologiem?
reklama
Kinnia95
Fanka BB :)
No śmiało. Ja tak powiedziałam. I?No i ja będę wskazywać palcem, kto z tego wątku twierdzi, że ma ciąże z 3 dni PO owulacji xD takie mądrości faktycznie lepiej zachować dla siebie.
![Grinning squinting face :laughing: 😆](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f606.png)
Bo teraz nie rozumiem do czego pijesz? Chcesz mi dowalić? Wyśmiać? Śmiało. Mnie to naprawdę nie rusza.
olka11135
Ty nie ale Olka juz tak, nie istotne juz w tym momencie. Niedługo będziemy w życzliwym, kameralnym gronie![]()
Proszę zacytuj mi gdzie wyzwałam was od niższej warstwy społecznej, ciemnogrodu itp.?
olka11135
Szkoda nerwów na takie przepychanki Kobietki.
A ja się z Wami niestety żegnam. Było mi bardzo miło z Wami tutaj być i trzymam za każdą z Was kciuki i aby każda bez stresu dotarła do szczęśliwego porodu.
Wczoraj poroniłam w szpitalu sama, ale dziś miałam zabieg łyżeczkowania jeszcze, bo po moich krwotokach co 2 dzień było tam jeszcze sporo skrzepów i gorączkuje. To była nierówna walka dla mnie.. już nie dawałam rady.
Może znajdę jakiegoś specjalistę od mojej patologicznej macicy i kiedyś będzie dobrze.
Bardzo mi przykro, że Cię to spotkało. Niestety wiem co czujesz. Jest tu wątek ciąża po poronieniu. Jest tam super grupa dziewczyn. Bardzo polecam. Trzymaj się
![Face blowing a kiss :kissing_heart: 😘](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f618.png)
daria8809
Ja Ciebie tez nie wyzywam:-) JednakBiorąc pow uwagę, wasze słownictwo to w sumie tak xD (bo ja tam nigdzie nikogo nie wyzywałam)
Ale ja już pisałam, to świadczy tylko o piszących
w moim odczuciu wywyższałaś się i tyle w temacie.
olka11135
jeśli jednak spodziewasz się dziecka w kwietniu 2023, to gratulacje i muszę przyznać, że nietypowy sposób wybrałaś na przywitanie się na nowym wątku
Myślisz, że w 4 ciąży potrzebuję wsparcia od dziewczyn, które zachęcają do L4 bez wskazań oraz twierdzą, że da się zajść w ciąże 3 dni po owulacji?
daria8809
ok nie ma sprawy znajdę:-)Proszę zacytuj mi gdzie wyzwałam was od niższej warstwy społecznej, ciemnogrodu itp.?
Kimiko
Moderator
Szkoda nerwów na takie przepychanki Kobietki.
A ja się z Wami niestety żegnam. Było mi bardzo miło z Wami tutaj być i trzymam za każdą z Was kciuki i aby każda bez stresu dotarła do szczęśliwego porodu.
Wczoraj poroniłam w szpitalu sama, ale dziś miałam zabieg łyżeczkowania jeszcze, bo po moich krwotokach co 2 dzień było tam jeszcze sporo skrzepów i gorączkuje. To była nierówna walka dla mnie.. już nie dawałam rady.
Może znajdę jakiegoś specjalistę od mojej patologicznej macicy i kiedyś będzie dobrze.
Jest mi strasznie przykro
![Crying face :cry: 😢](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f622.png)
Żadne słowa tutaj nie pomogą. Tule Cię mocno
![Pleading face :pleading_face: 🥺](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f97a.png)
olka11135
ok nie ma sprawy znajdę:-)
Czekam
Edit. Od razu uprzedzam nie wywyższam się bo ciężko to robić mając wiedzę na podstawie 7 letniego dziecka z podstawówki. I po prostu jako mama wielodzietna mam już swój wypracowany system i przekonania, których nie zmienię na podstawie przekonań pierworódek
Ostatnia edycja:
reklama
malinowelove
Bardzo, bardzo mi przykro i wirtualnie przytulam.. Trzymaj się..Szkoda nerwów na takie przepychanki Kobietki.