reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniowe mamy 2023

To że Ty odbierasz sobie moje posty tak jak chcesz (bo każdy patrzy przez swój pryzmat) to nie jest mój problem. Napisałaś, pozwól że jeszcze raz zacytuję (i wrzucę screen zanim go usuniesz) że wyzywałam was od gorszej warstwy społecznej, ciemnogrodu. Kiedy poprosiłam o dowody to oczywiście odwracasz kota ogonem. Nigdy nikogo tutaj nie wyzywałam. Wręcz przeciwnie to ja zostałam tu wyzywana kilkukrotnie, a teraz jeszcze dodatkowo wyśmiewacie się z chorób psychicznych (to między innymi przez to w Polsce rocznie 12 tysięcy ludzi próbuje odebrać sobie życie bo wstydzi się iść do psychiatry). Po raz kolejny podkreślę to świadczy wyłącznie o was. I tak czuję się lepsza bo mi do głowy nie przyszło kogoś wyzywać (nawet w internetowej dyskusji) o wyśmiewaniu chorób psychicznych nawet nie wspomnę.

W wątku mam prawo się ujawnić kiedy uznam to za stosowne. Nie ma obowiązku meldowania się po pozytywnym teście i spijając sobie śmietankę z dziubków. Ja odniosłam się tylko i wyłączni do polecenia pójścia na L4 jak najszybciej bez wskazań medycznych i mam prawo, bo to z moich podatków idą pieniądze na takie osoby 🤷‍♀️

Zobacz załącznik 1443949
Dwa pisząc o ciemnigrodzie mialam
na mysli Twoj sposob traktowania nas!
Naprawde szkoda mi nerwow w moim
stanie na Twoja osobę.

reklama
@Serio masz bardzo dobre podejście, to naprawdę wiele ułatwia... A skoro Twój lekarz mówił, ze jest mozliwa ciąża w Twoim przypadku to na pewno się uda. Pewnie kwestia innych leków, dawek,l... Na fb jest tez grupa "po poronieniu", stamtąd mnóstwo wiedzy można też wynieść, polecam.

W wątku mam prawo się ujawnić kiedy uznam to za stosowne. Nie ma obowiązku meldowania się po pozytywnym teście i spijając sobie śmietankę z dziubków. Ja odniosłam się tylko i wyłączni do polecenia pójścia na L4 jak najszybciej bez wskazań medycznych i mam prawo, bo to z moich podatków idą pieniądze na takie osoby 🤷‍♀️
Ale skąd Ty możesz wiedzieć czy któraś z nas ma bezpodstawne zwolnienie? Byłaś z nami w gabinecie, że tak piszesz?

Ja sie dziewczyny żegnam. Szkoda mi nerwôw na

Dziewczyno czy Ty jestes powazna? O czym Ty piszesz? Wskaz proszę gdzie smiałam się z chorób psychicznych???
Dwa pisząc o ciemnigrodzie mialam
na mysli Twoj sposob traktowania nas!
Naprawde szkoda mi nerwow w moim
stanie na Twoja osobę.

Masz screen swojej wypowiedzi wyżej, jak masz problem z tym co sama napisałaś to nie wiem :)
Moonstone wyraźnie napisała, że nikt was nie wyzywał, a Twoja odpowiedź wprost mówi, że ja tak. Więc naprawdę przestań. Zamiast przeprosić to dalej będziesz szła w zaparte ;) Nigdzie nie nazwałam was ciemnogrodem itp. Więc po raz kolejny jak już kogoś oczerniasz, wkładasz komuś coś w usta ;) to chociaż zrób to z jakimiś dowodami

Ale skąd Ty możesz wiedzieć czy któraś z nas ma bezpodstawne zwolnienie? Byłaś z nami w gabinecie, że tak piszesz?

Proszę wróć się do początku tej dyskusji. Dziewczyna napisała, że zachęca by iść na zwolnienie. Raczej kogoś kto ma wskazania się nie zachęca. To wy potem nakręciłyście całą dyskusję bo wam się nie podoba, że zgodnie z prawem L4 to nie urlop 🤷‍♀️

Masz screen swojej wypowiedzi wyżej, jak masz problem z tym co sama napisałaś to nie wiem :)
Moonstone wyraźnie napisała, że nikt was nie wyzywał, a Twoja odpowiedź wprost mówi, że ja tak. Więc naprawdę przestań. Zamiast przeprosić to dalej będziesz szła w zaparte ;) Nigdzie nie nazwałam was ciemnogrodem itp. Więc po raz kolejny jak już kogoś oczerniasz, wkładasz komuś coś w usta ;) to chociaż zrób to z jakimiś dowodami
W zyciu Cie nie przeprosze, ponieważ nie mam za co.
Potraktowalas nas jak ciemnogród! Takie sa moje odczucia i mam do nich prawo!

Proszę wróć się do początku tej dyskusji. Dziewczyna napisała, że zachęca by iść na zwolnienie. Raczej kogoś kto ma wskazania się nie zachęca. To wy potem nakręciłyście całą dyskusję bo wam się nie podoba, że zgodnie z prawem L4 to nie urlop 🤷‍♀️
Ale przecież każda z nas wie, że l4 to nie urlop. Uwierz mi, że ostatnią rzeczą o jakieś teraz myślę to urlop.

reklama
Do góry