Lewan
Fanka BB :)
powodzenia na prenatalnychJa tez rozważam ale we wtorek mam prenatalne i jak na nich wyszłoby coś niepokojącego to wtedy dopiero![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
powodzenia na prenatalnychJa tez rozważam ale we wtorek mam prenatalne i jak na nich wyszłoby coś niepokojącego to wtedy dopiero![]()
za 2 tygodnie mam prenatalne i myślałam żeby zrobić w przyszłym tygodniu ale cały czas nie jestem przekonana. Chyba jednak trochę blokuje mnie cena bo sens wykonania jak najbardziej widzę.tak, u mnie cena chyba ponad 2200. Ale dokładnie nie pamiętam. A Ty kiedy byś rozważała zrobić ?
Badanie jest na pewno warte swojej ceny. Aczkolwiek ja na przykład póki co zdecydowana jestem na test Pappa i USG genetyczne, jak wynik będzie niejasny albo jakiś wątpliwy to nifty, a jak będzie naprawdę niepokojący to jestem zdecydowana na amniopunkcje.za 2 tygodnie mam prenatalne i myślałam żeby zrobić w przyszłym tygodniu ale cały czas nie jestem przekonana. Chyba jednak trochę blokuje mnie cena bo sens wykonania jak najbardziej widzę.
Dziękipowodzeniaa w którym tygodniu jesteś ?
Dziękujepowodzenia na prenatalnych![]()
U nas wiedzą jedni i drudzy rodzice, nasze rodzeństwo, dziadkowie męża, i moja najbliższa przyjaciółka a no i moja dentystkaTak pisalyscie o tym mowieniu o ciazy i ja planuje powiedziec dopiero po prenatalnych i zakonczonym 1 trymestrze. Na razie wiedza moi rodzice bo z nimi mieszkamy. Prenatalne mam za tydzien w srode 21.09. Na razie tylko usg + pappa, jak cos wyjdzie nie tak to rozwaze test nipt.
Dzisiaj 10+5, dzieć ciut większy bo wychodzi 11+1 (10+5 to termin z owulacji) ale może też być jeszcze delikatny błąd w pomiarach bo teraz 1 mm niby dziennie rośnieKtóry masz tydzień ciąży ?
Też mam takie same podejścieBadanie jest na pewno warte swojej ceny. Aczkolwiek ja na przykład póki co zdecydowana jestem na test Pappa i USG genetyczne, jak wynik będzie niejasny albo jakiś wątpliwy to nifty, a jak będzie naprawdę niepokojący to jestem zdecydowana na amniopunkcje.