reklama
Folami83
Fanka BB :)
a co się dzieje jeśli mogę zapytać ?... Może pisałaś ,ale nie jestem tu od początku . U mnie w ciąży to się dzieją problemy na razie ,ale tak bywaDziewczynki jakby powstał wątek prywatny to pamiętajcie o mnie proszę.
Ja na admina się nie nadaje, bo za dużo się u mnie dzieje z tą ciążą, że sama nie nadążam.
Misia911
Ufff nadrobiłam 20 parę stron.
Mam wyrzuty sumienia co do mojej opinii o L4 nie wiedziałam i nie sądziłam, że dla niektórych to aż tak drażliwy temat. Ale pisałam co myślę.
Ja na admina się nie nadaje, za bardzo jestem zakręcona w tej ciąży chyba jeszcze się nie oswoiłam
ale bardzo bym chciała należeć do prywatnej grupy.
U mnie wie dość dużo osób ale nie tak że rozpowiadam na prawo i lewo chociaż w głębi serca jestem tak szczęśliwa ze bym chciała to wykrzyczec
.
Cieszę się z pozytywnych wizyt koleżanek
A tym które się czymś martwią całym sercem wspieram i wierzę, że będzie dobrze. Ktoś pisał o krwiaku- na pierwszej wizycie w 5 tc miałam takiego 3 cm na kolejnej w 8 już nie było po nim śladu
.
Mam wyrzuty sumienia co do mojej opinii o L4 nie wiedziałam i nie sądziłam, że dla niektórych to aż tak drażliwy temat. Ale pisałam co myślę.
Ja na admina się nie nadaje, za bardzo jestem zakręcona w tej ciąży chyba jeszcze się nie oswoiłam

U mnie wie dość dużo osób ale nie tak że rozpowiadam na prawo i lewo chociaż w głębi serca jestem tak szczęśliwa ze bym chciała to wykrzyczec

Cieszę się z pozytywnych wizyt koleżanek

A tym które się czymś martwią całym sercem wspieram i wierzę, że będzie dobrze. Ktoś pisał o krwiaku- na pierwszej wizycie w 5 tc miałam takiego 3 cm na kolejnej w 8 już nie było po nim śladu

Warto sprobować. Jest ze wskazaniem między innymi dla kobiet w ciąży. Mi lekarka dała darmową próbkę tego priobiotyku jak wspomnialam że pewnie znów będzie problem z pęcherzem. Sprobowałam i dokupiłam całe opakowanie. I widze że jak zaczelam stosować to jest lepiej. Jutro też ide zrobić badania i będę widzieć co wyjdzie w moczu. A potrafiłam miec leukocyty nawet w granicach 50-70Mi już troszkę lepiej jest, nie czuje bólu przy oddawaniu moczu tylko takie parcie na mocz . Witaminę C biorę i teraz pije ta żurawinę, jutro wyniki badań to się okaże. Dzięki za informacje o tym probiotyki zapytam się mojej pani doktora ty który tc?

Jutro zaczynam 12 tc.
kasienka862
Hej :-) czekam na wiadomość od @aniaslu w tej sprawie wątku....
A na badaniach w miarę ok, najważniejsze że serduszko biję i jednak mam 8t1d ciazy :-) ale taka niepewność bo nie mam pojęcia kiedy dokładnie ostatnio miałam @ ;-) dostałam skierowanie na pił e do endokrynologa i do poradni diabetologicznej.. a tak to wsio ok ;-)
A na badaniach w miarę ok, najważniejsze że serduszko biję i jednak mam 8t1d ciazy :-) ale taka niepewność bo nie mam pojęcia kiedy dokładnie ostatnio miałam @ ;-) dostałam skierowanie na pił e do endokrynologa i do poradni diabetologicznej.. a tak to wsio ok ;-)
KasiaF92
To tak jak ja jutro 12tcWarto sprobować. Jest ze wskazaniem między innymi dla kobiet w ciąży. Mi lekarka dała darmową próbkę tego priobiotyku jak wspomnialam że pewnie znów będzie problem z pęcherzem. Sprobowałam i dokupiłam całe opakowanie. I widze że jak zaczelam stosować to jest lepiej. Jutro też ide zrobić badania i będę widzieć co wyjdzie w moczu. A potrafiłam miec leukocyty nawet w granicach 50-70. Jeśli wyniki bedą w normie to będe go stosować.
Jutro zaczynam 12 tc.
reklama