reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2023

reklama
Ja tez mam rozbieżności, tydzień różnicy miedzy om a usg, lekarka mowila, ze bedziemy sie trzymac daty porodu z usg.

U mnie nadal mdłości, mijają tylko na chwilę jak coś jem, musiałabym ciągle ruszać paszczą 😓

A macie jakieś sprawdzone strony z sukienkami? :D
U mnie jest 15 dni różnicy między om a usg. Mam nadzieje, ze drugi lekarz tak samo potwierdzi ;)

Dzień dobry dziewczyny 😉

Czytam, że u was mdłości i przyznam że mnie powoli zaczynają dopadać, narazie delikatnie, może tak zostanie, mam nadzieję 🥺 dzisiaj 7+6 planuje podjechać na USG do luxmedu zobaczyć czy wszystko ok.
U mnie nadal cukier na czczo wysoki, niczym bo zbić nie mogę.

Dzień dobry dziewczyny 😉

Czytam, że u was mdłości i przyznam że mnie powoli zaczynają dopadać, narazie delikatnie, może tak zostanie, mam nadzieję 🥺 dzisiaj 7+6 planuje podjechać na USG do luxmedu zobaczyć czy wszystko ok.
U mnie nadal cukier na czczo wysoki, niczym bo zbić nie mogę.
Jaki masz cukier?
Ja wczoraj z rana miałam 99 a dziś 75.

Mi mdłości odpuściły. Dziś końcówka 8tc
Jedynie cycki mnie nadal bolą, spie jak dziecko. Ale kawy nadal nie mogę. Do słodkiego mnie średnio ciągnie. Do jedzenia tez mnie średnio ciągnie. Mam bardziej parcie na owoce
Oj zjadłabym owoce 😍 ja pozwalam sobie raz dziennie na owoca. Rano do II śniadania

Dobrze, że mdłości odpuszczają 😉

reklama
Oj zjadłabym owoce 😍 ja pozwalam sobie raz dziennie na owoca. Rano do II śniadania

Dobrze, że mdłości odpuszczają 😉
Od środy jak mierze zazwyczaj powyżej 100, raz tylko wyszedł 95. Dzisiaj miałam 108 🤬
Kurde. To naprawdę wysoki. Wydaje mi się, że przejdziesz na insulinę. Bo cukier rano ponad 100 to bardzo wysoki.
A w dzień po posiłku jakie masz?

Do góry