A która ciąża u Ciebie?To jesteśmy ten sam rocznik
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A która ciąża u Ciebie?To jesteśmy ten sam rocznik
A która ciąża u Ciebie?
Trzymam mocno kciuki, żeby teraz wszystko było okTrzecia, ale dziecko mam jedno póki co.
Trzymam mocno kciuki, żeby teraz wszystko było ok
Oczywista oczywistośćBędzie, będzie, tak samo jak u reszty dziewczyn
no to dziewczyny podobnie bo ja 34 w tymTo jesteśmy ten sam rocznik
wiesz co obawiam sie ze nie ma cudownego srodka w poprzedniej ciazy probowalam opasek sea bands czy jakos tak i nic nie pomogly, teraz kupilam sobie gumy pregna womi i tez cud nie nastapilOczywista oczywistość
Polecicie coś na te cholerne mdłości?
Mięta niestety źle na mnie działa...w sumie to pomagają mi na chwileńke orzechy lub pistacje...no ale tak się nie da na dłuższą metęwiesz co obawiam sie ze nie ma cudownego srodka w poprzedniej ciazy probowalam opasek sea bands czy jakos tak i nic nie pomogly, teraz kupilam sobie gumy pregna womi i tez cud nie nastapil
w dodatku po nich mnie ssalo
strasznie w zoladku. Obecnie lekko pomagaja mi mietowe tik taki
Mi te opaski troche pomagają, bo nie wymiotuje przynajmniej ale praktycznie nic nie jem, nie mam apetytu I czuje ze jestem słaba ale nic mi nie przechodzi przez gardło... okropne uczucie bo wiem że powinnam jeść....wiesz co obawiam sie ze nie ma cudownego srodka w poprzedniej ciazy probowalam opasek sea bands czy jakos tak i nic nie pomogly, teraz kupilam sobie gumy pregna womi i tez cud nie nastapil
Mi opaski pomagaja, ciagle w nich chodzewiesz co obawiam sie ze nie ma cudownego srodka w poprzedniej ciazy probowalam opasek sea bands czy jakos tak i nic nie pomogly, teraz kupilam sobie gumy pregna womi i tez cud nie nastapil