reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2023

reklama
Oczywista oczywistość :)

Polecicie coś na te cholerne mdłości?
wiesz co obawiam sie ze nie ma cudownego srodka☹️ w poprzedniej ciazy probowalam opasek sea bands czy jakos tak i nic nie pomogly, teraz kupilam sobie gumy pregna womi i tez cud nie nastapil
w dodatku po nich mnie ssalo
strasznie w zoladku. Obecnie lekko pomagaja mi mietowe tik taki😂🤮

wiesz co obawiam sie ze nie ma cudownego srodka☹️ w poprzedniej ciazy probowalam opasek sea bands czy jakos tak i nic nie pomogly, teraz kupilam sobie gumy pregna womi i tez cud nie nastapil
Mięta niestety źle na mnie działa...w sumie to pomagają mi na chwileńke orzechy lub pistacje...no ale tak się nie da na dłuższą metę 🙈

Mi te opaski troche pomagają, bo nie wymiotuje przynajmniej ale praktycznie nic nie jem, nie mam apetytu I czuje ze jestem słaba ale nic mi nie przechodzi przez gardło... okropne uczucie bo wiem że powinnam jeść....

reklama
Mi opaski pomagaja, ciagle w nich chodze 🙂

Do góry