reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2023

Mnie już mdłości przeszły i apetyt jest aczkolwiek nadal wybiórczy 🤷 do kawy i słodyczy nawet nie startuje. Za to mam teraz problem z piciem. O ile w upały i jak było ciepło to jakoś naturalnie wchodziła woda tak teraz się zmuszam konkretnie. Mogłabym w ogóle nie pić prawie 😥

reklama
wiesz co obawiam sie ze nie ma cudownego srodka☹️ w poprzedniej ciazy probowalam opasek sea bands czy jakos tak i nic nie pomogly, teraz kupilam sobie gumy pregna womi i tez cud nie nastapil
w dodatku po nich mnie ssalo
strasznie w zoladku. Obecnie lekko pomagaja mi mietowe tik taki😂🤮
O matko, ja też non stop miętowe tik taki wcinam przy mdłościach 🤣
Jesteśmy ten sam rocznik 😉

Mnie już mdłości przeszły i apetyt jest aczkolwiek nadal wybiórczy 🤷 do kawy i słodyczy nawet nie startuje. Za to mam teraz problem z piciem. O ile w upały i jak było ciepło to jakoś naturalnie wchodziła woda tak teraz się zmuszam konkretnie. Mogłabym w ogóle nie pić prawie 😥
a ktory to tc?

Mam to samo, niedobrze mi jak mam cos wypić 😬

Tez właśnie sie smialam, ze juz stara jestem, ze gorzej to wszystko przechodze, mam 32 lata, jak urodze to bedzie 33, a corke rodzilam jak mialam 27 :D

reklama
Do góry