reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniowe mamy 2023

mały ma niecałe dwa lata ... więc jeśli wszystko jakoś pójdzie to będzie 2.5 roku różnicy ...Czytałam, że najlepsza różnica dla rozwoju dziecka to 3 lata ...no ale życie to życie i jest jak jest 🙂
To jest dobra różnica ;) u mnie rocznikowo 3 lata ale w rzeczywistości 2 lata 7 miesięcy i dzieciaki mają dobry kontakt. Teraz z trzecim będzie gorzej bo będzie 9,5 roku między najstarsza i najmłodszym/ą i 7 lat między drugim i najmłodszym/ą wiec juz super relacji nie będzie.

reklama
To jest dobra różnica ;) u mnie rocznikowo 3 lata ale w rzeczywistości 2 lata 7 miesięcy i dzieciaki mają dobry kontakt. Teraz z trzecim będzie gorzej bo będzie 9,5 roku między najstarsza i najmłodszym/ą i 7 lat między drugim i najmłodszym/ą wiec juz super relacji nie będzie.
Mysle ze wszystko zalezy od dzieci. Miedzy moimi
chlopakami sa 22 miesiace roznicy i chlopcy sie wrecz nietoleruja, musze ich izolowac od siebie, bo inaczej jest tragicznie. niby niecale 2 lata a jednak zainteresowania i potrzeby maja zupelnie inne.

mały ma niecałe dwa lata ... więc jeśli wszystko jakoś pójdzie to będzie 2.5 roku różnicy ...Czytałam, że najlepsza różnica dla rozwoju dziecka to 3 lata ...no ale życie to życie i jest jak jest 🙂
U mnie jesli wszystko dobrze pojdzie bedzie dokladnie 2 lata i 9 miesiecy, mysle ze idealna roznica wieku bo starsze juz dosyc kumate ale jeszcze na tyle male ze powinni sie razem bawic :)

u mnie podobnie między najstarszym a najmłodszym będzie 8,5. Więc pewnie zainteresowanie dzieckiem będzie średnie. Natomiast między drugim a trzecim 2,5 lat więc może za jakiś czas się razem sobą zajmą. Chocia na początku będzie pewnie zazdrość.

Mój brzuch wyglada tragicznie. W polowie ciazy z córką nie mialam takiego ogromnego jak teraz w 7 tyg 😂
U nas bedzie roznica 5,5 roku, wiec tez trochę dużo, zanim to małe urośnie to córka bedzie miala juz swoje dorosle sprawy 🙄

Mnie dziś pobolewa podbrzusze. Mdłości po każdym posiłku, ale trwają do 30 minut. Coś mi wszędzie śmierdzi. Piersi bolą tak sobie.

reklama
Do góry