reklama
Super to w środę wizytujemy razem, też liczę na serduszko i mam mega stres. Ostatnio bylam w 6+1 i był tylko pecherzyk z ciałkiem żółtym, ale tez moje cykle trwały do 35 dni i mam ogromna nadzieje, ze owulacja sie przesunela..Ja już po wizycie, 5+2 - jest pęcherzyk w macicy (moja poprzednia ciąża to bo CP wiec odetchnelam z ulgą) jest też pęcherzyk żółtkowy wiec w środę na wizycie liczę już na serduszko może
Gratulujemy i witamy serdecznie skąd jestes i w jakim wieku masz pierwsze dziecko? Ja córkę z 2017rCześć dziewczyny. Chciałam dołączyć do Was . Jestem po pierwszej wizycie u lekarza . Wychodzi końcówka 7 tygodnia . To moja druga ciąża .
Bibi89
Fanka BB :)
No to ja w środę będę w 6+0 ale u mnie cykle regularne 27 dni wiec dość krótkieSuper to w środę wizytujemy razem, też liczę na serduszko i mam mega stres. Ostatnio bylam w 6+1 i był tylko pecherzyk z ciałkiem żółtym, ale tez moje cykle trwały do 35 dni i mam ogromna nadzieje, ze owulacja sie przesunela..
Anaska
Zaciekawiona BB
Mnie też piersi, powiem, że aż rwą. Bez dotykania i przytulanek od cho cho cho czasu Zawroty głowy dzień w dzień, ale słabną do tego mdłości, akurat dzisiaj rano. O zachciankach już nie mówię, bo ostatnio Tatuś musiał jechać specjalnie po śledzie w śmietanie i oczywiście zaznaczyłam mu, że z CEBULĄ Jak oglądam programy kulinarne, to potem klepię się w głowę, że niepotrzebnie to oglądam, bo mam ochotę na zjedzenie, tego, co robią i potem jest problem. Mam czasami kłucia w podbrzuszu, które są sporadyczne no i nieszczęsne plamienie, które trwa już ponad tydzień. Narazie nie ma dolegliwości typu bardzo silny ból i gorączka, bo wtedy już będzie wiadomo, co się dzieje. My, kobiety nie wszystkie musimy przechodzić te same objawy, więc uspokój się i ciesz, że to tylko piersi i osłabienie. Ja w pozostałych dwóch ciążach nie przechodziłam żadnych objawów. Ta ciąża uważam, że mocno da mi w kość. Trzymam kciuki, powodzenia Nie nakręcajmy sięDziewczyny ja chyba zaczynam Panikować.
Nie mam żadnych dolegliwości. Prócz bólu piersi i czasem słabo się czuje. Ale żadnych mdłości, wymiotów, senności. Nic. Ja chyba naprawdę świruje. To 6tc. Naczytałam się że brak objawów źle wróży i aż mi się płakać chce.
Folami83
dziękuję Czuję się inaczej niż w poprzedniej ciąży bo wtedy mogłam leżeć i pachnieć ...teraz muszę wykonywać praktycznie wszystkie obowiązki wraz z opieką nad niespełna dwulatkiem . W tej ciąży czuję duże zmęczenie i senność , w poprzedniej objawy były zupełnie inne .Witam Was Wszystkie cieplutko :-)
Gratuluje udanych wizyt :-) I Witam w naszym gronie @Folami83 jak się czujesz? To moja też 2 ciąża i jestem teraz w 7t6d :-)
Darina87
Czy Wy też wieczorami wyglądacie jak by to już była mocno zaawansowana ciąża? U mnie 9 tydzień a brzuch wieczorami jak w 5 miesiącu
Bonzur,
Rozumiem Cię doskonale najem się za bardzo nie dobrze, za mało źle, bo głodna chodzę. Ana koniec dnia brzuszek wywalony. Zresztą nawet nie tylko na koniec dnia
Darina87
super wieściJestem po wizycie u ginekologa i szczęśliwa według miesiączki 8+3 według USG 9 tydzień. Serduszko biło bardzo szybko 188/min. 26 września USG genetyczne maluszek ma 2,27 cm Bardzo się martwiłam ze względu, że prawie nie mam objawów.
reklama
Darina87
Ja już po wizycie, 5+2 - jest pęcherzyk w macicy (moja poprzednia ciąża to bo CP wiec odetchnelam z ulgą) jest też pęcherzyk żółtkowy wiec w środę na wizycie liczę już na serduszko może
Trzymam kciuki