reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2023

reklama
dziękuję 🙂❤️ Czuję się inaczej niż w poprzedniej ciąży bo wtedy mogłam leżeć i pachnieć 😝...teraz muszę wykonywać praktycznie wszystkie obowiązki wraz z opieką nad niespełna dwulatkiem 🙂. W tej ciąży czuję duże zmęczenie i senność , w poprzedniej objawy były zupełnie inne .

Oj... skądś ja to znam.. :-) mój Borys 24listopada kaczy 2 latka.. A te dziecko to prawdziwy wulkan. Po pracy nie da chwili aby poleżeć bo już ciągnie za rękę.. 😉a przy pierwszej ciąży?? Byłam na l4.. I mogłam i wszystko w domu na spokojnie porobić i poleżeć ile mi się podoba... a teraz?? Czekam kiedy zaśnie:-)
I tak sobie myślę że rodzeństwo mu się przyda choć na początku będzie trudno...
A Ty masz chłopca czy dziewczynkę??

I Dzień Dobry Wszystkim :-)
Mam mam samo jak Wy a wchodzę dopiero w 8 tydz.. ale ja to miałam przed zajściem problem z wagą bi przy wzroście 160cm ważę 67kg.. więc brzuszek mam ;-) w pracy to co któraś osoba się mnie pytała w grudniu kiedy rodze.. ;) więc się przyzwyczaili i się nie zorientują o mojej faktycznej ciąży:)

Pozdrawiam Wszystkie i życzę miłej niedzieli :)

Czy Wy też wieczorami wyglądacie jak by to już była mocno zaawansowana ciąża? U mnie 9 tydzień a brzuch wieczorami jak w 5 miesiącu 🤣🤣

Dokładnie tak, zawsze miałam płaski brzuch, teraz do południa jest nawet Ok, a później zaczynam puchnąć i do wieczora wyglądam jak wieloryb 😂

A ja mam inne pytanko czy wam dziewczyny tez mdłości i złe samopoczucie przechodzi ? Jestem w 10tc i raz mam mdłości takie ze wstać z łóżka nie mogę a na następny dzień czuje się jak młody bóg i nic mi nie dolega.

A ja mam inne pytanko czy wam dziewczyny tez mdłości i złe samopoczucie przechodzi ? Jestem w 10tc i raz mam mdłości takie ze wstać z łóżka nie mogę a na następny dzień czuje się jak młody bóg i nic mi nie dolega.
Tak, przechodzą już objawy ale póki co jest jeszcze różnie, zależy od dnia tak jak piszesz :)

reklama
U mnie zależy od dnia. Ostatnio miałam dzień że nie miałam mdłości ale miałam mega zgagę. Czasem w ciągu dnia jest moment że lepiej się poczuje ale generalnie jeszcze mdłości są. Cycki też nadal bolą.

Do góry