będzie dobrze, trzymam kciukiGorzej jak mnie nie przyjmie to na potwierdzenie mam tylko usg
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
będzie dobrze, trzymam kciukiGorzej jak mnie nie przyjmie to na potwierdzenie mam tylko usg
Ja idę na USG z testem Pappa tego samego dnia, jak będzie jakiś niejasny wynik to będę robić nifty, no chyba że ryzyko wysokie trisomii to jestem zdecydowana na amniopunkcjeA czy któraś idzie na nifty pro ? Bo stoję okrakiem i sama nie wiem ... niby aż i tylko 2 tys. Czy czekać na prenetalne i test pappa czy od razu w 10 iść na nifty i spać spokojnie.. jakie macie zdania ?
ja ide aczkolwiek poki coA czy któraś idzie na nifty pro ? Bo stoję okrakiem i sama nie wiem ... niby aż i tylko 2 tys. Czy czekać na prenetalne i test pappa czy od razu w 10 iść na nifty i spać spokojnie.. jakie macie zdania ?
Na 19 września. Ale był lekarz niezadowolony.będzie dobrze, trzymam kciuki
Ja jak już zobaczyłam serduszko jestem spokojniejsza i poczekam cierpliwie na prenatalne i też mam dostać skierowanie na te badania pappaja ide aczkolwiek poki co
zastanawiam sie czy nifty czy sanco.
Na razie o tym nie myśle. Ale pewnie jak prenatalne wyjdą ok to nie będe nic więcej robić i drążyć. Znam mamy które nawet prenatalnych nie robiąA czy któraś idzie na nifty pro ? Bo stoję okrakiem i sama nie wiem ... niby aż i tylko 2 tys. Czy czekać na prenetalne i test pappa czy od razu w 10 iść na nifty i spać spokojnie.. jakie macie zdania ?