reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2023

Mnie lekarz bezpośrednio zapytał czy chcę pracować czy moja praca nie pozwoli mi na spokój powiedziałam,że wolę iść na zwolnienie i dał bez problemu.
Będę trzymać kciuki za wizytę 😉
Moja praca wymaga noszenia paczek i stania 10h na nogach. Więc mam nadzieję,że bez problemu dostanę l4 w szczególności że pobolewa mnie brzuch.

reklama
Cześć dziewczyny!
Dołączam do grona kwietniowych mam :)
Na początku czerwca miałam łyżeczkowanie, bo niestety pierwsza ciąża przestała się rozwijać. Później na kontroli lekarz dał zielone światło i aktualnie jestem wg aplikacji w 7 tyg. ciąży. Wydaje mi się, że raczej owulacja się przesunęła i ciąża jest młodsza (mam bardzo nieregularne miesiączki i niedoczynność tarczycy).
Robiłam badania bety i 22.08 wyszło mi 184 a dziś 512. Nie wydaje Wam się, ze ten przyrost jest za duży? Mega się stresuję, że znów coś będzie nie tak :( Do lekarza idę dopiero w poniedziałek.

Ja miałam te "urywania" przy przeciąganiu i zmianie pozycji spania w nocy ale wczoraj w nocy przez sen jakoś tak się przekręciłam, ze az się obudziłam tak zabolało i od tego czasu jak ręką odjął. Co to było? Nie wiem 🤔
O to ja też tak mam w nocy jak zmieniam bok 🥺 i to aż potrafi obudzić ten ból, może to te wiązadła?

Cześć dziewczyny!
Dołączam do grona kwietniowych mam :)
Na początku czerwca miałam łyżeczkowanie, bo niestety pierwsza ciąża przestała się rozwijać. Później na kontroli lekarz dał zielone światło i aktualnie jestem wg aplikacji w 7 tyg. ciąży. Wydaje mi się, że raczej owulacja się przesunęła i ciąża jest młodsza (mam bardzo nieregularne miesiączki i niedoczynność tarczycy).
Robiłam badania bety i 22.08 wyszło mi 184 a dziś 512. Nie wydaje Wam się, ze ten przyrost jest za duży? Mega się stresuję, że znów coś będzie nie tak :( Do lekarza idę dopiero w poniedziałek.
Ja miałam pierwszy przyrost prawie 300 % i wszystko jest ok więc Ty też się nie martw na zapas 😘

@Paw2021 bardzo się cieszę:) już na pewno w głowie troszkę będzie spokojniej:).
Dziewczyny a czy kawę i herbatę pijecie normalnie w tym stanie🤰?
Mnie odrzuciło od kawy, na samą myśl mi nie dobrze. A jestem niskociśnieniowiec więc teraz bym spała na stojąco. Zawsze dziennie dwie mocne piłam. Odrzuciło mnie też od coli i od wody. Jedynce co mi wchodzi to herbata na słodko z cytryną 🙈 ewentualnie jakiś kompot albo zimna owocowa herbata.

reklama
Do góry