reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2023

Mnie lekarz bezpośrednio zapytał czy chcę pracować czy moja praca nie pozwoli mi na spokój powiedziałam,że wolę iść na zwolnienie i dał bez problemu.
Będę trzymać kciuki za wizytę 😉
Moja praca wymaga noszenia paczek i stania 10h na nogach. Więc mam nadzieję,że bez problemu dostanę l4 w szczególności że pobolewa mnie brzuch.

reklama
Cześć dziewczyny!
Dołączam do grona kwietniowych mam :)
Na początku czerwca miałam łyżeczkowanie, bo niestety pierwsza ciąża przestała się rozwijać. Później na kontroli lekarz dał zielone światło i aktualnie jestem wg aplikacji w 7 tyg. ciąży. Wydaje mi się, że raczej owulacja się przesunęła i ciąża jest młodsza (mam bardzo nieregularne miesiączki i niedoczynność tarczycy).
Robiłam badania bety i 22.08 wyszło mi 184 a dziś 512. Nie wydaje Wam się, ze ten przyrost jest za duży? Mega się stresuję, że znów coś będzie nie tak :( Do lekarza idę dopiero w poniedziałek.

Ja miałam te "urywania" przy przeciąganiu i zmianie pozycji spania w nocy ale wczoraj w nocy przez sen jakoś tak się przekręciłam, ze az się obudziłam tak zabolało i od tego czasu jak ręką odjął. Co to było? Nie wiem 🤔
O to ja też tak mam w nocy jak zmieniam bok 🥺 i to aż potrafi obudzić ten ból, może to te wiązadła?

Cześć dziewczyny!
Dołączam do grona kwietniowych mam :)
Na początku czerwca miałam łyżeczkowanie, bo niestety pierwsza ciąża przestała się rozwijać. Później na kontroli lekarz dał zielone światło i aktualnie jestem wg aplikacji w 7 tyg. ciąży. Wydaje mi się, że raczej owulacja się przesunęła i ciąża jest młodsza (mam bardzo nieregularne miesiączki i niedoczynność tarczycy).
Robiłam badania bety i 22.08 wyszło mi 184 a dziś 512. Nie wydaje Wam się, ze ten przyrost jest za duży? Mega się stresuję, że znów coś będzie nie tak :( Do lekarza idę dopiero w poniedziałek.
Ja miałam pierwszy przyrost prawie 300 % i wszystko jest ok więc Ty też się nie martw na zapas 😘

@Paw2021 bardzo się cieszę:) już na pewno w głowie troszkę będzie spokojniej:).
Dziewczyny a czy kawę i herbatę pijecie normalnie w tym stanie🤰?
Mnie odrzuciło od kawy, na samą myśl mi nie dobrze. A jestem niskociśnieniowiec więc teraz bym spała na stojąco. Zawsze dziennie dwie mocne piłam. Odrzuciło mnie też od coli i od wody. Jedynce co mi wchodzi to herbata na słodko z cytryną 🙈 ewentualnie jakiś kompot albo zimna owocowa herbata.

reklama
Do góry