reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2023

reklama
Hmm też byłam chora w I trymestrze (najprawdopodobniej covid, ale wtedy jeszcze nie były modne testy), ale nie miałam takiego odczucia.. Ja głupia jeszcze wtedy chora chodziłam do pracy, zeby wyrabiać nadgodziny i premie🤦‍♀️ u mnie w ruch wtedy wchodziły herbaty z sokiem malinowym, cytryną i imbirem. Mleko z czosnkiem i miodem i syrop z cebuli.. Jak masz okazję to wypoczywaj jak najwięcej..

Ja miałam te "urywania" przy przeciąganiu i zmianie pozycji spania w nocy ale wczoraj w nocy przez sen jakoś tak się przekręciłam, ze az się obudziłam tak zabolało i od tego czasu jak ręką odjął. Co to było? Nie wiem 🤔

Tak też lapia mnie takie bole jak kaszlne albo szybko wstane🤷‍♀️
Dziękuje dziewczyny :) Podobno te bóle są normalne, wiec nie ma powodów do obaw.

Dziewczyny jak liczycie tygodnie ciąży? Mi z aplikacji pokazuje 4+4 i raz że to 4 tydzień a raz że 5. Już zgłupiałam😂

reklama
Do góry