Super, tylko się cieszyćDziękuje jest super ! Urósł 1,5 cm 167 bicie serca - jest już mały kosmita i wyglada ze się zadomawia bo nie widać nic niepokojącego trochę mi lżej chyba naprawdę mam ciąże bezobjawowa
reklama
Tak już prawie się cieszę .. jeszcze z 2 tyg ... chociaż pewnie wtedy będę się pappa stresować albo jeszcze czymś innym - coś napewno znajdę albo jak w pracy powiedzieć bo dalej udaje greka jeszcze. Totalnie nikomu nie puściłam pary ...Super, tylko się cieszyć
Lustysia
Fanka BB :)
Hmm też byłam chora w I trymestrze (najprawdopodobniej covid, ale wtedy jeszcze nie były modne testy), ale nie miałam takiego odczucia.. Ja głupia jeszcze wtedy chora chodziłam do pracy, zeby wyrabiać nadgodziny i premie u mnie w ruch wtedy wchodziły herbaty z sokiem malinowym, cytryną i imbirem. Mleko z czosnkiem i miodem i syrop z cebuli.. Jak masz okazję to wypoczywaj jak najwięcej..
Ja miałam te "urywania" przy przeciąganiu i zmianie pozycji spania w nocy ale wczoraj w nocy przez sen jakoś tak się przekręciłam, ze az się obudziłam tak zabolało i od tego czasu jak ręką odjął. Co to było? Nie wiem
Dziękuje dziewczyny Podobno te bóle są normalne, wiec nie ma powodów do obaw.Tak też lapia mnie takie bole jak kaszlne albo szybko wstane
Lekarze liczą przeważnie skończone ale jak komuś znajomemu mówię to np powiedziałabym na Twoim miejscu ze jestem w 5 tc (4 tydzień skończony a 5 tydzień trwa)Dziewczyny jak liczycie tygodnie ciąży? Mi z aplikacji pokazuje 4+4 i raz że to 4 tydzień a raz że 5. Już zgłupiałam
Kinnia95
Bo wizytę mam 29.08 i to już będzie 6 tydzień.. mam nadzieję że już ciaze potwierdzi.Lekarze liczą przeważnie skończone ale jak komuś znajomemu mówię to np powiedziałabym na Twoim miejscu ze jestem w 5 tc (4 tydzień skończony a 5 tydzień trwa)
Lustysia
U mnie w aplikacji pokazuje 5+5 (6 tydzień)Dziewczyny jak liczycie tygodnie ciąży? Mi z aplikacji pokazuje 4+4 i raz że to 4 tydzień a raz że 5. Już zgłupiałam
Lustysia
Napewno potwierdzi ja byłam 1,5tyg temu i została potwierdzona, ale nic za wiele nie było widać.Bo wizytę mam 29.08 i to już będzie 6 tydzień.. mam nadzieję że już ciaze potwierdzi.
reklama
Kinnia95
Tez się nie nastawiam że będzie dużo więcej widać. Ale to będzie 5+2Napewno potwierdzi ja byłam 1,5tyg temu i została potwierdzona, ale nic za wiele nie było widać.