ja też termin z miesiączki 4/5.04 ale będzie CC w narkozie w okolicy 38 TC więc marzecSylwiaks94 witaj
Ja termin powinnam mieć na pierwszą połowę kwietnia, a, że niestety czeka mnie planowa cesarka to podejrzew, że będzie to marzec
reklama
Mi nie dane rodzić ani SN ani nawet CC w znieczuleniu miejscowym przez problemy zdrowotne. Jak sobie uświadomiłam miałam mega doła, teraz też bym wiele zrobiła za bycie świadomą w tym momencie ale wiem, że to nie możliwe
Az znieczulenie ogólne trzeba ?Mi nie dane rodzić ani SN ani nawet CC w znieczuleniu miejscowym przez problemy zdrowotne. Jak sobie uświadomiłam miałam mega doła, teraz też bym wiele zrobiła za bycie świadomą w tym momencie ale wiem, że to nie możliwe
mam na tyle chory kręgosłup (rozszczep kręgosłupa i parę innych problemów wrodzonych), że zastrzyk odpada, kilku anastezjologów i neurochirurgów debatowało nad tematemAz znieczulenie ogólne trzeba ?
Ojej !mam na tyle chory kręgosłup (rozszczep kręgosłupa i parę innych problemów wrodzonych), że zastrzyk odpada, kilku anastezjologów i neurochirurgów debatowało nad tematem
Ale będzie dobrze ! Musi
już się z tym pogodziłam na tyle na ile się dało, w sumie dzięki temu, że jest opcja takiego porodu mogę bezpiecznie myśleć o macierzyństwie więc są też plusy trochę ciężej później z laktacją (poprzednio się nie udało mimo starań), może tym razem się udaOjej !
Ale będzie dobrze ! Musi
sylwiaks94 ile czasu musiałaś odczekać żeby ponownie się starać ?Kochana trzymam kciuki, żeby nie było tak jak podejrzewa lekarz! sama jestem po ciąży pozamacicznej, chociaż U mnie trzeba było niestety usunąć jajowód trzymaj się i bądź dobrej myśl
Ja miałam mega dużo mleka po CC , ale syn nie miał odruchu ssania, więc szybko zanikłojuż się z tym pogodziłam na tyle na ile się dało, w sumie dzięki temu, że jest opcja takiego porodu mogę bezpiecznie myśleć o macierzyństwie więc są też plusy trochę ciężej później z laktacją (poprzednio się nie udało mimo starań), może tym razem się uda
sylwiaks94
Aktywna w BB
W moim przypadku po laparoskopii 3 miesiące, to wszystko było 28 marca tego roku więc dosyć niedawno a teraz jestem w 7 tygodniusylwiaks94 ile czasu musiałaś odczekać żeby ponownie się starać ?
reklama
Trzymaj się ;-) ja po 3 poronieniach na pokładzie heparyna, glucopha, eutyrox i ogrom stresu ponowny ..Powiem szczerze, że zastanawiałam się milion razy, czy dołączać, czy nie. Już dwa razy się żegnałam. Poronienie w 13 i 7 tygodniu.
Porobiłam badania po pierwszej ciąży i dostałam wskazania do heparyny. Niestety nie pomogła ona utrzymać 2 ciąży, ale przechodziłam ją w silnym stresie (śmierć bliskiej osoby).
Tym razem jestem obstawiona lekami.
Clexane ( z uwagi na wykryty haplotyp m2 w genie anxa5)
Luteina dopochwowo
Estdofem
Encorton.
Żyję nadzieją, że może tym razem.
Robiłam tylko testy. Bety hcg nie robie, już mnie oszukała. Nic mi nie da jej sprawdzanie.
W obydwu ciążach silne krwotoki-w pierwszej nie wiadomo skąd, w drugiej krwiak.
Dziś aplikacja wskazuje na 5 tydzień i 5 dni.
Trzymam za Was kciuki i wy trzymajcie za mnie