reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2023

reklama
Mi nie dane rodzić ani SN ani nawet CC w znieczuleniu miejscowym przez problemy zdrowotne. Jak sobie uświadomiłam miałam mega doła, teraz też bym wiele zrobiła za bycie świadomą w tym momencie ale wiem, że to nie możliwe

Ojej !
Ale będzie dobrze ! Musi ☺️
już się z tym pogodziłam na tyle na ile się dało, w sumie dzięki temu, że jest opcja takiego porodu mogę bezpiecznie myśleć o macierzyństwie więc są też plusy ;) trochę ciężej później z laktacją (poprzednio się nie udało mimo starań), może tym razem się uda :D

już się z tym pogodziłam na tyle na ile się dało, w sumie dzięki temu, że jest opcja takiego porodu mogę bezpiecznie myśleć o macierzyństwie więc są też plusy ;) trochę ciężej później z laktacją (poprzednio się nie udało mimo starań), może tym razem się uda :D
Ja miałam mega dużo mleka po CC , ale syn nie miał odruchu ssania, więc szybko zanikło

reklama
Powiem szczerze, że zastanawiałam się milion razy, czy dołączać, czy nie. Już dwa razy się żegnałam. Poronienie w 13 i 7 tygodniu.
Porobiłam badania po pierwszej ciąży i dostałam wskazania do heparyny. Niestety nie pomogła ona utrzymać 2 ciąży, ale przechodziłam ją w silnym stresie (śmierć bliskiej osoby).

Tym razem jestem obstawiona lekami.
Clexane ( z uwagi na wykryty haplotyp m2 w genie anxa5)
Luteina dopochwowo
Estdofem
Encorton.

Żyję nadzieją, że może tym razem.
Robiłam tylko testy. Bety hcg nie robie, już mnie oszukała. Nic mi nie da jej sprawdzanie.
W obydwu ciążach silne krwotoki-w pierwszej nie wiadomo skąd, w drugiej krwiak.
Dziś aplikacja wskazuje na 5 tydzień i 5 dni.
Trzymam za Was kciuki i wy trzymajcie za mnie ❤️
Trzymaj się ;-) ja po 3 poronieniach na pokładzie heparyna, glucopha, eutyrox i ogrom stresu ponowny ..

Do góry