sylwiaks94
Aktywna w BB
Hej dziewczyny! miałam być marcową ale wychodzi początek kwietnia jednak jak narazie 6+6 i wszystko jest okej jak narazie pozdrawiam Wa wszystkie!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana trzymam kciuki, żeby nie było tak jak podejrzewa lekarz! sama jestem po ciąży pozamacicznej, chociaż U mnie trzeba było niestety usunąć jajowód trzymaj się i bądź dobrej myślGratuluje . U mnie niestety nie jest zbyt fajnie.
Za szybko się cieszyłam dziewczyny . Nie jest dobrze. 3 sierpnia beta 271 robiona 2 dni po spóźnionej @ wczoraj robiłam ponownie i wynik tylko 491 a progesteron 9,40 Lekarz podejrzewa ciąże pozamaciczną w piątek mam usg aż się boję nigdy nie miałam takiej sytuacji . Kiedyś jak byłam w ciąży robiłam tylko test i lekarz potwierdzał ciąże a teraz te bety ….. stres przez nie tylko .
Gratuluje . U mnie niestety nie jest zbyt fajnie.
Za szybko się cieszyłam dziewczyny . Nie jest dobrze. 3 sierpnia beta 271 robiona 2 dni po spóźnionej @ wczoraj robiłam ponownie i wynik tylko 491 a progesteron 9,40 Lekarz podejrzewa ciąże pozamaciczną w piątek mam usg aż się boję nigdy nie miałam takiej sytuacji . Kiedyś jak byłam w ciąży robiłam tylko test i lekarz potwierdzał ciąże a teraz te bety ….. stres przez nie tylko .
A z jakiego powodu bedzie cesarka?Sylwiaks94 witaj
Ja termin powinnam mieć na pierwszą połowę kwietnia, a, że niestety czeka mnie planowa cesarka to podejrzew, że będzie to marzec
Jestem już po jednej cc, lekarz mówił, że teraz też będzie, powiem Ci , że póki co nie dopytywałam, bo to jeszcze za wcześnie.A z jakiego powodu bedzie cesarka?
Jestem już po jednej cc, lekarz mówił, że teraz też będzie, powiem Ci , że póki co nie dopytywałam, bo to jeszcze za wcześnie.
Czyli zle wspominacie cc?Też jestem po jedenj cesarce ale jeśli bede mogła bede próbować rodzić naturalnie może tym razem się uda
Też chciałam , ale lekarz mówi, że dla mnie to by jak najbardziej było lepsze, ale z moimi przypadłościami to może dziecku zaszkodzić , a tego nie chce. Dokładnie będę później dopytywać czemu, co i jakTeż jestem po jedenj cesarce ale jeśli bede mogła bede próbować rodzić naturalnie może tym razem się uda
Mam porównanie sn i CC , zdecydowanie wolę "pocierpieć" przy sn i potem być szybciej na chodzie.Czyli zle wspominacie cc?