reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2023

reklama
Gratuluje . U mnie niestety nie jest zbyt fajnie.
Za szybko się cieszyłam dziewczyny . Nie jest dobrze. 3 sierpnia beta 271 robiona 2 dni po spóźnionej @ wczoraj robiłam ponownie i wynik tylko 491 a progesteron 9,40 Lekarz podejrzewa ciąże pozamaciczną 😭 w piątek mam usg aż się boję nigdy nie miałam takiej sytuacji . Kiedyś jak byłam w ciąży robiłam tylko test i lekarz potwierdzał ciąże a teraz te bety ….. stres przez nie tylko .
Kochana trzymam kciuki, żeby nie było tak jak podejrzewa lekarz! 🤗 sama jestem po ciąży pozamacicznej, chociaż U mnie trzeba było niestety usunąć jajowód 🥲 trzymaj się i bądź dobrej myśl❤️
Gratuluje . U mnie niestety nie jest zbyt fajnie.
Za szybko się cieszyłam dziewczyny . Nie jest dobrze. 3 sierpnia beta 271 robiona 2 dni po spóźnionej @ wczoraj robiłam ponownie i wynik tylko 491 a progesteron 9,40 Lekarz podejrzewa ciąże pozamaciczną 😭 w piątek mam usg aż się boję nigdy nie miałam takiej sytuacji . Kiedyś jak byłam w ciąży robiłam tylko test i lekarz potwierdzał ciąże a teraz te bety ….. stres przez nie tylko .

Hallo hallo co tu tak cicho ?!
Powtórzyłam dziś betę, w poniedziałek 469 dziś 1047, wczoraj byłam u ginka, bo nie wytrzymałabym do czwartku☺️
Jest malutki pęcherzyk, kazał dziś właśnie betę zrobić i powiedział, że jak będzie w zakresie 800-1000 to widzimy się 25 sierpnia 😍

Sylwiaks94 witaj ☺️
Ja termin powinnam mieć na pierwszą połowę kwietnia, a, że niestety czeka mnie planowa cesarka 😭😭 to podejrzew, że będzie to marzec ☺️

Też jestem po jedenj cesarce ale jeśli bede mogła bede próbować rodzić naturalnie może tym razem się uda 🥰
Też chciałam , ale lekarz mówi, że dla mnie to by jak najbardziej było lepsze, ale z moimi przypadłościami to może dziecku zaszkodzić , a tego nie chce. Dokładnie będę później dopytywać czemu, co i jak

reklama
Do góry