z OM 7+2, z USG 7+1super. Gratulacje który to tydzień.
reklama
Nie wiem tego nie zapytałam dlaczego ma ojciec dziecka brać kwas foliowy. Jakiś wpływ na plemniczki?
Mówił że dzisiejszy dzień najbardziej krwawiący ale jeżeli chcę to jutro moge przyjść z rana na czczo i mnie wylyzeczkują ale lepiej jakby samo się oczyściło bo niby to tez ma jakiś wpływ te skrobanie na ciąże .
Załączniki
MadalenaWedel
Fanka BB :)
Ja też już po wizycie, ale ta moja wizyta to o kant d. Na miejscu się dowiedziałam że nie mają USG i będę miała robione dopiero za miesiąc dobrze że w poniedziałek mam wizytę w luxmedzie wtedy już na pewno będę coś wiedziała a NFZ do prowadzenia ciąży na pewno zmienię!
Są JesCze gabinety bez usg nie wpadła bym na to dobrze ze masz luxmedaJa też już po wizycie, ale ta moja wizyta to o kant d. Na miejscu się dowiedziałam że nie mają USG i będę miała robione dopiero za miesiąc dobrze że w poniedziałek mam wizytę w luxmedzie wtedy już na pewno będę coś wiedziała a NFZ do prowadzenia ciąży na pewno zmienię!
MadalenaWedel
Też na to nie wpadłam gdybym wiedziała to od razu bym się na USG zapisała, albo wizytę zdecydowanie wcześniej ustaliła a tu taki psikus ludziom robią od samego dzień dobry no nic, teraz już wiemSą JesCze gabinety bez usg nie wpadła bym na to dobrze ze masz luxmeda
ja z pakietu enelmed mam gin gdzie osobno się zapisuje na wizytę, osobno na USG ale wiem, że tak jest więc też inaczej. Nawet dziś mimo, że wszystko wskazuje że jest ok, to nie mogłyśmy karty ciąży założyć ani skierowań na badania wypisać. Jutro mam teleporadę, na której będziemy ogarniać formalności.Są JesCze gabinety bez usg nie wpadła bym na to dobrze ze masz luxmeda
lpmagda
Ja też mam termin na 10 kwietnia!Dołączam do was! Data porodu na 10 kwietnia 2023, obecnie 6+0. Zaszłam w ciąże 4 miesiące po poronieniu w 1 cyklu starań. Bardzo sie boje, mam nadzieje ze tym razem będzie wszystko dobrze
reklama