A ja dalej bez objawów ... na głowę dostanę przez to:/ bo wmawiam sobie ze znowu nie wyjdzie skoro jutro 7 tydz a ja jak nówka :/Ja wizytę na NFZ mam w środę będzie 6+5, w ostatniej ciąży na tym etapie było już serduszko, więc liczę że i na tej wizycie zobaczę, później mam wizytę w luxmedzie 22.08 więc będą dwie w niewielkim odstępie czasu jakby w środę nie było widać serduszka to liczę , że 22 już powinno być zobaczymy jak to będzie póki co objawy są: bolesne cycki, zmęczenie, mdłości, wzdęcia... Przy tym wszystkim rozlatany dwulatek z buntem więc jest wesoło
reklama
Mmiiaa
Fanka BB :)
Są zdrowe ciaze bez specjalnych objawów i niedonoszone, mimo wielu objawów, więc nie ma co traktowac tego jako wyznacznik. Kazdy organizm i kazda ciąża jest inna ale dobrze pamietam, ze masz juz potwierdzone serduszko?A ja dalej bez objawów ... na głowę dostanę przez to:/ bo wmawiam sobie ze znowu nie wyjdzie skoro jutro 7 tydz a ja jak nówka :/
Tak byl pulsujący punkt. Ale to nie jest dla mnie wyznacznik w poprzednich tez był - wiem ze znowu się nakręciłam i dopeiro usg mnie uspokoi albo zmobilizuje ro dalszych działań. Ta niewiedza mnie meczySą zdrowe ciaze bez specjalnych objawów i niedonoszone, mimo wielu objawów, więc nie ma co traktowac tego jako wyznacznik. Kazdy organizm i kazda ciąża jest inna ale dobrze pamietam, ze masz juz potwierdzone serduszko?
Aaaanna
stres to nie jest dobry czynnik. Jeśli czujesz bardzo duży niepokój umów się do lekarza. Ale objawy takie jak zmęczenie czy nudności są u różnych kobiet różne. Niektóre cały czas czują się dobrze a inne prawie do końca maja nudności i złe samopoczucie.Tak byl pulsujący punkt. Ale to nie jest dla mnie wyznacznik w poprzednich tez był - wiem ze znowu się nakręciłam i dopeiro usg mnie uspokoi albo zmobilizuje ro dalszych działań. Ta niewiedza mnie meczy
Aaaanna
poza tym 7 tydzień to jeszcze dopiero początek na rozwinięcie się dolegliwości więc pewnie wszystko przed Tobą.A ja dalej bez objawów ... na głowę dostanę przez to:/ bo wmawiam sobie ze znowu nie wyjdzie skoro jutro 7 tydz a ja jak nówka :/
czarnyBez33
Zaciekawiona BB
Aaaanna
gratulacjeWitam się po pierwszym USG w 7t+2d. Narazie bez słuchania serduszka ale lekarz mówił że pulsuje z USG 5t. Następna wizyta za miesiąc
Bardzo dobrze Cię rozumiem, można dostać do głowy. Najlepiej zając czymś myśli aby dotrwać do wizyty. Dobrze też dziewczyny piszą że każda ciąża jest inna i dolegliwości są rożne i wiem to sama po sobie.A ja dalej bez objawów ... na głowę dostanę przez to:/ bo wmawiam sobie ze znowu nie wyjdzie skoro jutro 7 tydz a ja jak nówka :/
MadalenaWedel
Czyli u Ciebie ciąża młodsza i to sporo niż z OM, dobrze rozumiem? Gratuluję, teraz tylko spokojnie do kolejnej wizytyWitam się po pierwszym USG w 7t+2d. Narazie bez słuchania serduszka ale lekarz mówił że pulsuje z USG 5t. Następna wizyta za miesiąc
reklama
Lena1984
Hej dziewczyny, witam się z Wami i ja Obecnie jestem 6+5, serduszko miga od tygodnia. Wizyta już była, karta ciąży założona. Jestem senna i zmęczona i tak jak któraś z Was pisała - mam wieczną gulę w gardle. Z leków biorę Duphaston 2x1 i suplement Pueria + magnez. To moja druga ciąża, pierwszą poroniłam rok temu. Oby teraz dla nas wszystkich kwiecień przyszłego roku był najlepszym miesiącem.