KaMaLi
Fanka BB :)
Ja za Was też, żeby wszystko się ładnie oczyściło i kolejna ciąża przebiegła jak najlepiej!Trzymam za Was kciuki żeby się wszystko dobrze skończyło
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja za Was też, żeby wszystko się ładnie oczyściło i kolejna ciąża przebiegła jak najlepiej!Trzymam za Was kciuki żeby się wszystko dobrze skończyło
A rozumiem magiczna granica.Bo wszystkie kończyły się do 10 tyg wiec psychika mi mówi ze w 11 już się uda
u mnie też spadek formy a na stanie 7 latka z tysiącem zainteresowań i 1.5 roczniak pędzący jak torpeda.Ja wizytę na NFZ mam w środę będzie 6+5, w ostatniej ciąży na tym etapie było już serduszko, więc liczę że i na tej wizycie zobaczę, później mam wizytę w luxmedzie 22.08 więc będą dwie w niewielkim odstępie czasu jakby w środę nie było widać serduszka to liczę , że 22 już powinno być zobaczymy jak to będzie póki co objawy są: bolesne cycki, zmęczenie, mdłości, wzdęcia... Przy tym wszystkim rozlatany dwulatek z buntem więc jest wesoło
ja do tej pory poza usg prenatalnym oraz ocena papp-a nic więcej nie robiłam. Ale w tej ciąży jeśli się potwierdzi z racji wieku myślę o zrobieniu jednak płodowego DNA.Hej dziewczyny, zastanaiwalyscie sie juz nad badaniami prenatalnymi ? Robić, nie robić? Jestem w totalnej kropce. Im więcej myślę tym bardziej nie wiem dlatego chętnie poczytam jakie jest Wasze zdanie na ten temat
U mnie bardzo podobnie. Termin 9 kwietnia, poronienie w kwietniuDołączam do was! Data porodu na 10 kwietnia 2023, obecnie 6+0. Zaszłam w ciąże 4 miesiące po poronieniu w 1 cyklu starań. Bardzo sie boje, mam nadzieje ze tym razem będzie wszystko dobrze
Ja robię usg prenatalne w 13 tyg. Jak do tej pory więcej badań nie robiłam bo też nic nie pokojącego w wynikach nie wychodziło.Hej dziewczyny, zastanaiwalyscie sie juz nad badaniami prenatalnymi ? Robić, nie robić? Jestem w totalnej kropce. Im więcej myślę tym bardziej nie wiem dlatego chętnie poczytam jakie jest Wasze zdanie na ten temat
Też robię tylko USG prenatalne + PAPA. Jak będzie mnie coś niepokoić to wtedy zastanowię się czy coś więcej, póki co nie mam zamiaruHej dziewczyny, zastanaiwalyscie sie juz nad badaniami prenatalnymi ? Robić, nie robić? Jestem w totalnej kropce. Im więcej myślę tym bardziej nie wiem dlatego chętnie poczytam jakie jest Wasze zdanie na ten temat